Σιμεόνε: «Δίκαιη η κριτική που δεχόμαστε- Δεν είδα αυτά που περίμενα»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως η ομάδα του η Ατλέτικο, δίκαια δέχεται κριτική για την εικόνα της στο ντέρμπι της Μαδρίτης με τη Ρεάλ

Σιμεόνε: «Δίκαιη η κριτική που δεχόμαστε- Δεν είδα αυτά που περίμενα»

Απόλυτα δίκαιη είναι η κριτική που ασκείται στην Ατλέτικο Μαδρίτης, κατά τον προπονητή της, Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-0).

La Liga: Αφεντικό η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι από την Ατλέτικο (Highlights)

«Πρέπει να βελτιωθούμε. Η κριτική που δεχόμαστε αυτήν την στιγμή είναι δίκαιη και σωστή νομίζω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο Σιμεόνε, για να συμπληρώσει: «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στο ματς κόντρα στην Λειψία και ήμασταν αγχωμένοι γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε στο Champions League.

Πιεστήκαμε πάρα πολύ ψυχολογικά και δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία για σήμερα, αλλά είναι κάτι που ισχύει. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι σήμερα και δεν είδα αυτά που ήθελα. Η ομάδα δεν έκανε αυτά που της ζήτησα. Τώρα όμως πρέπει να παίξουμε ξανά, γιατί έχουμε σε λίγες μέρες ματς για το Κύπελλο Ισπανίας»!

Αναφερθείς και στο περιστατικό με τον Φέλιξ, ο οποίος αντέδρασε έντονα όταν τον πέρασε στον πάγκο, ο Σιμεόνε είπε: «Ήθελα να δώσω φρεσκάδα στην επίθεση. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάει το ματς στα μέτρα της και δεν μπορούσαμε να βρούμε γκολ. Καταλαβαίνω πως ο Φέλιξ ήθελε να προσφέρει περισσότερα και για αυτό είχε και νεύρα. Πιστεύω πως ήθελε να παίξει μέχρι το τέλος, αλλά ας έπαιζε καλύτερα».