Μπάγερν: Τέλος η σεζόν για Μαρτίνεθ

Ο μεσοαμυντικός της Μπάγερν Χάβι Μαρτίνεθ τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Λειψία και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Μπάγερν: Τέλος η σεζόν για Μαρτίνεθ

Εκτός από δύο βαθμούς στο ντέρμπι με την Λειψία, η Μπάγερν έπαθε πολύ χειρότερη ζημιά σε σχέση με την πορεία της στη φετινή περίοδο. Και αυτό γιατί ο τραυματισμός του Χάβι Μαρτίνεθ αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός από ότι αρχικά εκτιμήθηκε και θα μείνει εκτός μάχης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν έκανε λόγο για πρόβλημα στον χιαστό, δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο τι ακριβώς αντιμετωπίζει ο 32χρονος αμυντικός χαφ, αλλά τονίστηκε πως δεν υπολογίζεται από το προπονητικό επιτελείο μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ισπανός που αγωνίζεται στους Βαυαρούς από το 2012 να μην ξαναφορέσει την κόκκινη φανέλα από τη στιγμή που το συμβόλαιό του τελειώνει φέτος και δεν θεωρείται πιθανή η ανανέωσή του.

Σε ό, τι αφορά τον άμεσο αντίκτυπο της απουσίας του Μαρτίνεθ στην ανασταλτική λειτουργία της Μπάγερν, θα πρέπει να συνυπολογιστεί πως εκτός μάχης εξαιτίας τραυματισμού είναι ο Τζερόιμ Μπόατενγκ, ενώ ο Νίκλας Ζίλε δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν παίρνει ευκαιρίες εσχάτως από τον κόουτς Χάνσι Φλικ.