Γουαμανγκιτούκα: Aυτό είναι το… unfair γκολ της χρονιάς (vid)

Ο Σίλας Γουαμανγκιτούκα της Στουργκάρδης έβαλε το πιο… ανφέρ γκολ της σεζόν κόντρα στην Βέρντερ

Γουαμανγκιτούκα: Aυτό είναι το… unfair γκολ της χρονιάς (vid)

Όλα τα είχαν στην Βέρντερ Βρέμης στο ματς με την Στουτγκάρδη (1-2) που τίποτα δεν τους πήγε καλά, το μόνο που τους έλειπε ήταν ο χλευασμός από αντίπαλους παίκτες. Εν προκειμένω από τον επιθετικό της Στουτγκάρδης, Σίλας Γουαμανγκιτούκα, ο οποίος προέβη σε ανφέρ ενέργεια πριν σκοράρει για το 0-2 στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης στην Βρέμη.

Ο Κονγκολέζος στράικερ αξιοποίησε το λάθος γύρισμα που έγινε από αμυντικό προς τον γκολκίπερ της Βέρντερ, παρενέβη και βγήκε μόνος απέναντι στην εστία. Εκεί, αντί να τελειώσει τη φάση περίμενε επιδεικτικά τους αμυντικούς και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να γυρίσουν για να τον μαρκάρουν πριν τελικά γράψει το 0-2.

Κίνηση η οποία προκάλεσε την αντίδραση των παικτών της Βέρντερ, οι οποίοι φυσικά δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση έπειτα από την καταστροφική σεζόν που διάγουν στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Ο Αφρικάνος επιθετικός κατάλαβε με καθυστέρηση το λάθος του και σε ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ανέφερε: «Πολύ σημαντική νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη στη Βέρντερ Βρέμης και σε όποιον εκνευρίστηκε».