Μπαρτσελόνα: O Τζόρντι Φαρέ υποσχέθηκε τον Νεϊμάρ!

Ξεκίνησαν οι υποσχέσεις στη Βαρκελώνη. Ο Τζόρντι Φαρέ, δήλωσε πως αν τελικά αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου, πρώτος του μεταγραφικός στόχος θα είναι ο Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: O Τζόρντι Φαρέ υποσχέθηκε τον Νεϊμάρ!

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Φαρέ, ξεκαθάρισε πως αν και εφόσον αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου, πρώτος του μεταγραφικός στόχος θα είναι ο Νεϊμάρ!

Στις 24 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα για την ανάδειξη νέου προέδρου. Θυμίζουμε πως υποψήφιοι για να αναλάβουν τα διοικητικά ηνία του Συλλόγου της Βαρκελώνης είναι οι Βίκτορ Φοντ, Τζόρντι Φαρέ, Τόνι Φρέισα, Λουίς Φερνάντεθ Αλά, Αγκούστι Μπενεντίτο, Πέρε Ριέρα και Ζοάλ Λαπόρτα.

Ο Τζόρντι Φαρέ δεν δίστασε να μιλήσει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και για τον πρώτο στόχο της Μπαρτσελόνα, εάν και εφόσον βέβαια εκλεγεί και θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας της Βαρκελώνης.

«Με ρώτησαν αν θα προσπαθήσω να φέρω στην Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ. Φυσικά και θα το επιχειρήσω. Ένας παίκτης σαν κι αυτόν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε νίκες, τίτλους και σίγουρα σε περισσότερα έσοδα», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS», ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Φαρέ.

Είναι σίγουρο πως τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ανάλογες δηλώσεις και από τους άλλους υποψήφιους.