Βαϊνάλντουμ: «Ρωτήστε τη Λίβερπουλ για το συμβόλαιο, όχι εμένα»

Η Λίβερπουλ κέρδισε 4-0 τη Γουλβς, ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα και ήταν εξαιρετικός. Ο Ολλανδός μέσος μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του.

Βαϊνάλντουμ: «Ρωτήστε τη Λίβερπουλ για το συμβόλαιο, όχι εμένα»

Εξαιρετικός για ακόμη μία φορά ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο Ολλανδός μέσος της Λίβερπουλ σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα με αντίπαλο τη Γουλβς ενώ ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

Μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι αλλά ακόμη δεν έχει ανανεωθεί και η Μπαρτσελόνα περιμένει στη γωνία…

«Είπα ήδη σε προηγούμενη συνέντευξή μου ότι δε μιλάω για το θέμα του συμβολαίου μου. Μιλάω για τα παιχνίδια, το ποδόσφαιρο, και το κλαμπ είναι αυτό πού θα έπρεπε να μιλήσει για το συμβόλαιό μου» είπε ο Ολλανδός άσος των πρωταθλητών Αγγλίας.

Premier League: Η Λίβερπουλ «κέρασε» τεσσάρα τον κόσμο της, η Τότεναμ 2-0 την Άρσεναλ (highlights)

Στη συνέχεια ο Βαϊνάλντουμ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου που ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα: «Φυσικά και υπάρχει σύνδεση (με τους οπαδούς), υπήρχε σύνδεση από την πρώτη στιγμή πού ήρθα εδώ. Οι οπαδοί με στήριξαν πολύ.

Όμως όπως είπα πριν, δεν είμαι εγώ αυτός πού θα μιλήσει για το συμβόλαιό μου αυτή τη στιγμή. Είναι θέμα του κλαμπ να μιλήσει για αυτό».

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος φυσικά απάντησε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Ολλανδός μέσος.