Σκληρή κριτική σε Μπάρκα: «Καθόταν, όπως όταν περιμένουμε το… λεωφορείο»

Ο παλαίμαχος φορ της Σέλτικ, Κρις Σάτον δεν χαρίστηκε στον Βασίλη Μπάρκα και τόνισε πως… «απλά δεν κάνει αποκρούσεις».

Σκληρή κριτική σε Μπάρκα: «Καθόταν, όπως όταν περιμένουμε το… λεωφορείο»

Σκληρή κριτική άσκησε στον Βασίλη Μπάρκα ο παλαίμαχος φορ της Σέλτικ Κρις Σάτον. Στον πρώην παίκτης των «πράσινων» δεν άρεσε το γεγονός ότι η ομάδα του, παρά το ότι προηγήθηκε με 0-2 μέσα στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν, στην συνέχεια ο Έλληνας πορτιέρε δέχθηκε 4 γκολ και δεν του βρήκε κανένα ελαφρυντικό.

Μίλαν –Σέλτικ 4-2: Στους «32» του Europa League με τρελή ανατροπή κόντρα στον Μπάρκα (highlights)

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ενώ ο τερματοφύλακας της Μίλαν έκανε τα πάντα για να σταματήσει την προσπάθεια του Κρίστι, ο Έλληνας καθόταν όπως θα περιμέναμε το λεωφορείο. Ήταν εγκληματικό. Δεν είμαι τερματοφύλακας αλλά ξέρω ότι πρέπει να οργανώνεις το τείχος και όταν το κάνεις, αυτό καλύπτει τη μια πλευρά και εσύ την άλλη.

Δεν γίνεται να νικηθείς στην πλευρά σου. Ο Μπάρκας έφτιαξε ένα τείχος και κρύφτηκε από πίσω. Απλά δεν κάνει επεμβάσεις. Εάν έχει κάνει κάτι από τότε που ήρθε τότε απλά το έχω χάσει.

Δεν έχει προσφέρει πολλά για τα πέντε εκατομμύρια που χρειάστηκαν και ο Σκοτ Μπέιν δεν είναι η απάντηση. Το κλειδί γι’ αυτή την χρονιά είναι τ’ ότι έφυγε ο Φόρστερ. Είχε μεγάλες στιγμές και έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Έδινε στην άμυνα την αυτοπεποίθηση που δεν έχουν φέτος».