Μπαρτσελόνα: Το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδώ και… 32 χρόνια

Η Μπαρτσελόνα σε 10 αγωνιστικές στη La Liga έχει συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς, κάτι που συνιστά το χειρότερο ξεκίνημά στο ισπανικό πρωτάθλημα της από τη σεζόν 1987-88.  

Μπαρτσελόνα: Το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδώ και… 32 χρόνια

Η Μπαρτσελόνα πάει… από το κακό στο χειρότερο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Κάντιθ και βρίσκεται ήδη 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας της La Liga στην οποία «κατοικεί» η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, σε αυτές τις 10 αγωνιστικές στην ισπανική λίγκα, μόλις 14 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως είναι το χειρότερο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδώ και… 32 χρόνια.

Κούμαν: «Δύσκολο να εξηγηθεί αυτή η ήττα»

Τελευταία φορά που οι «μπλαουγκράνα» συγκέντρωσαν τόσους λίγους βαθμούς στο ισπανικό πρωτάθλημα, ήταν τη σεζόν 1987-88 στην οποία μετά από 10 αγωνιστικές οι Καταλανοί είχαν συγκεντρώσει 13 βαθμούς με βάση το σύστημα των τριών βαθμών ανά νίκη.

Την επόμενη σεζόν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ο Γιόχαν Κρόιφ αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της και έχοντας ως παίκτη τον τωρινό τεχνικό των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν.