Serie A: Στο 89' με «ολική επαναφορά» πήρε το ντέρμπι του Τορίνου η Γιούβε! (highlights)

Η Γιουβέντους που έχανε ως το 77' από την συμπολίτισσα Τορίνο νίκησε με γκολ των ΜακΚένι και Μπονούτσι τη «γκρανάτα» για τη 10η αγωνιστική της Serie A.Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία.

Serie A: Στο 89' με «ολική επαναφορά» πήρε το ντέρμπι του Τορίνου η Γιούβε! (highlights)

Από ισοπαλία στο Μπενεβέντο (1-1), που την έριξε τέταρτη στη βαθμολογία, προερχόταν η Γιουβέντους και βρέθηκε να κυνηγά νωρίς στο σκορ σκορ στο, εντός έδρας, ντέρμπι με την Τορίνο από γκολ του Ενκουλού.

Για πάνω από μια ώρα η ομάδα του Πίρλο δεν... βλεπόταν, παρά την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο (ο οποίος δεν είχε πάει στο Μπενεβέντο) και τη λύση την έδωσε ο νεοεισελθών ο ΜακΚένι ισοφαρίζοντας, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουαδράδο.

Νέα κεφαλιά του Μπονούτσι από νέα σέντρα του Κολοβιανού γύρισε το ματς στο 89' αφήνοντας την, τρίτη από το τέλος, «γκράνατα» (που σπατάλησε ευκαιρίες για 2ο γκολ) με συγκομιδή δύο πόντους σε 4 αγωνιστικές...

Το ...αίμα της πίσω για την σοκαριστική ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ουντινέζε, στο «Ολίμπικο» πήρε η Λάτσιο κερδίζοντας την Σπέτσια στην, ουδέτερη, Τσεζένα, με 2-1.

Η ομάδα της Ρώμης στον τελευταίο αγώνα της, πριν υποδεχθεί την Κλαμπ Μπριζ στην αναμέτρηση που θα κρίνει αν θα συνεχίσει στο Champions League. προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, χάρη σε τέρματα των Ιμόμπιλε και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (καλύτερος του γηπέδου αφού εκτός του φάουλ - γκολ έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ)

Οι αήττητοι 3 αγωνιστικές (1ν. - 2 ισοπ) γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια (3' Εστέβες, 25' Μπαστόνι) μειώνοντας με τον Ενζολά και πιέζοντας για την ισοφάριση που δεν ήρθε στο τελευταίο ημίωρο.

Στο ακροτελεύτιο ματς της ημέρας η Ίντερ δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα απέναντι στη Μπολόνια. Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν αυτός που άνοιξε τον... λογαριασμό στο τέταρτο του αγώνα και ακολούθως τη σκυτάλη πήρε ο Ασράφ Χακίμι με δύο ακόμη γκολ, για το τελικό 3-1.

Το προφίλ της 10ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/12

Σπέτσια - Λάτσιο 1-2
(64' Ενζολά - 15' Ιμόμπιλε, 33' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς)

Γιουβέντους - Τορίνο 2-1
(77' ΜακΚένι, 89' Μπονούτσι - 9' Ενκουλού)

Ίντερ - Μπολόνια 3-1
(16' Λουκάκου, 45', 70' Χακίμι - 67' Βινιάτο)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/12

13.30: Βερόνα - Κάλιαρι
16.00: Πάρμα - Μπενεβέντο, Ρόμα - Σασουόλο, Ουντινέζε - Αταλάντα
19.00: Κροτόνε - Νάπολι
21.45: Σαμπντόρια - Μίλαν

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12

21.45: Φιορεντίνα - Τζένοα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ