Σπόντες Μουρίνιο για Κλοπ και Γκουαρντιόλα: «Για μας ποιος έκλαψε;»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο «απάντησε» στα παράπονα των Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα για τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League.

Σπόντες Μουρίνιο για Κλοπ και Γκουαρντιόλα: «Για μας ποιος έκλαψε;»

Δεν κρατήθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο και πέταξε τις σπόντες του, όταν πληροφορήθηκε τα παράπονα των Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα για τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα όσο και για την αρνητική στάση ορισμένων ομάδων να επιτραπούν οι πέντε αλλαγές στα ματς (έχουν κρατήσει τις τρεις).

Ο Ζοζέ Μουρίνιο «απάντησε» και θεωρεί πως είναι κάπως… υποκριτικό όλο αυτό, καθώς η Τότεναμ είχε κληθεί να δώσει 8 παιχνίδια σε 18 μέρες, αλλά… ουδείς ασχολήθηκε.

«Μιας που το φέρνει η κουβέντα, εμείς δώσαμε τέσσερα ματς μέσα σε μία εβδομάδα και ουδείς έκλαιγε για μας ή υποστήριζε τότε τα δικά μας αιτήματα. Και τώρα έρχονται να μιλήσουν οι συνάδελφοί μου….».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Τότεναμ υποστήριξε ότι: «Αυτό που δυσκολεύομαι να αποδεχτώ είναι πως τέσσερις ομάδες έχουν από ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τις άλλες και δεν ξέρω καν πότε θα δώσουν αυτά τα παιχνίδια. Δεν ξέρω πότε θα δώσουν τα ματς που χρωστούν η Μπέρνλι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Άστον Βίλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Νιούκαστ και η Άστον Βίλα. Δεν μπορώ να το αποδεχτώ καθώς επηρεάζει τη διοργάνωση. Προσπαθούσα μέσα στην εβδομάδα να πάρω μία απάντηση για το πότε θα αγωνιστούν και ουδείς μπορεί να μου δώσει μία απάντηση».