Στον πάγκο της Φορτούνα ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης βρέθηκε στον πάγκο της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο παιχνίδι με τη Ντάρμσταντ και πλέον είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη δράση.

Στον πάγκο της Φορτούνα ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ κι ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Έλληνας μπακ τον περασμένο Φεβρουάριο υπέστη ρήξη χιαστού, ενώ είχε παραχωρηθεί δανεικός της Μαγιόρκα. Από τότε δίνει τη δική του μάχη για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να το πετύχει.

Για πρώτη φορά από τότε που πήγε στη γερμανική ομάδα βρέθηκε στον πάγκο της. Συγκεκριμένα ο Κούτρης ήταν στον πάγκο της Φορτούνα στο παιχνίδι με τη Ντάρμσταντ.

Ο "Λεό" παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του δεν έπαιξε καθόλου, αφού δεν αποτέλεσε μία από τις πέντε αλλαγές. Είναι πάντως σε πολύ καλό δρόμο και η επιστροφή του πλέον είναι θέμα χρόνου.

Και τα γερμανικά Μέσα τονίζουν ότι ο Κούτρης προπονείται κανονικά και αυτή τη φορά αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Μπήκε σε αποστολή της ομάδας του και σιγά-σιγά ετοιμάζεται να πάρει και χρόνο.