Θετικός στον κορονοϊό ο Αμπέλ Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν θα κοουτσάρει την Παλμέιρας στα δύο ματς με Σάντος και Λιμπερτάδ.

Θετικός στον κορονοϊό ο Αμπέλ Φερέιρα

Η Παλμέιρας έκανε στα μέλη της τα απαραίτητα τεστ για κορονοϊό και από αυτά προέκυψε ότι είναι θετικός ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο προπονητής του βραζιλιάνικου κλαμπ διαγνώστηκε θετικός στον covid-19.

Η επίσημη ενημέρωση της Παλμέιρας αναφέρει ότι ο προπονητής της έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Σάο Πάολο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί στενά τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Έτσι από τη στιγμή που ο Πορτογάλος προπονητής έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό δεν μπορεί να προπονήσει την ομάδα και φυσικά ούτε να καθίσει στον πάγκο της. Στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Σάντος ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα κοουτσάρει την ομάδα του.

Στην τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας σε αυτό το παιχνίδι θα βρίσκεται ο στενός του συνεργάτης, Βίτορ Καστανέιρα, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τις προπονήσεις της ομάδας. Εκτός από τον αγώνα με τη Σάντος ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο ούτε στο ματς με τη Λιμπερτάζ για τα προημιτελικά του Copa Lipertadores.