Κούμαν: O Μέσι έχει συμβόλαιο και θ' αποφασίσει για το μέλλον του...

Ο προποντής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, αναφέρθηκε στα λεγόμενα του υπηρεσιακού, προέδρου του συλλόγου, Τούσκετς, ότι θα πούλάγε τον Μέσι το περασμένο καλοκαίρι, υπενθυμίζοντας ότι ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο και μόνο εκείνος μπορεί ν' αποφασίσει τι θα κάνει, επισημαίνοντας  ότι τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθούν την ομάδα

Κούμαν: O Μέσι έχει συμβόλαιο και θ' αποφασίσει για το μέλλον του...

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προέδρου της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τούσκετς, ότι για οικονομικούς λόγους, ο ίδιος, θα είχε πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι, συνεχίζουν να προκαλούν αλγεινές εντυπώσεις στις τάξεις των φίλων των «μπλαουγκράνα», αλλά όχι μόνο εκεί.

Σχετικά ερωτήθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του Σαββατιάτικου (22.00) αγώνα με την Κάντιθ κι αφού υπενθύμισε ότι ο Αργεντινός αρχηγός της ομάδας έχει συμβόλαιο κι ότι μόνο εκείνος μπορεί ν' αποφασίσει το μέλλον του έψεξε τον Τούσκετς γιατί προκαλεί χωρίς λόγο αναστάτωση στα ενδότερα της ομάδας:

«Γνωρίζουμε την κατάσταση με τον Μέσι. Αν υπάρχει ένα άτομο που θα αποφασίσει για το μέλλον του, είναι ο ίδιος ο Λιονέλ. Σχόλια έξω από τον σύλλογο δεν με ενδιαφέρουν και δεν μπορούμε να τ' αποτρέψου. Όμως σχόλια από μέσα, είναι διαφορετικό δεν μας βοηθούν να διατηρήσουμε την συγκέντρωση που χρειαζόμαστε. Είναι η άποψη του και την σέβομαι, όμως ο Μέσι έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο κι εκείνος θ' αποφασίσει το μέλλον του. Τέτοια σχόλια δεν μ' αρέσουν» ανέφερε ο «δίχως μαλλιά στη γλώσσα» Ολλανδός.

Στη συνέχεια απάντησε στα σενάρια για απόκτηση του Νεϊμάρ από τους μπλαουγκράνα: «Ως ομάδα πρέπει να προσπαθείς να έχεις τους καλύτερους εδώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά. Θέλεις να έχεις τους καλύτερους στον κόσμο. Αν καταλήξουν σε μία ομάδα, ακόμη καλύτερα».