Άγιαξ: Υπέγραψε ο Ταλιαφίκο (pic, vid)

Παίκτης του Άγιαξ και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Νικολάς Ταλιαφίκο, ο οποίος είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη έναν χρόνο και σήμερα (4/12) είχαμε και την ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης

Άγιαξ: Υπέγραψε ο Ταλιαφίκο (pic, vid)

Ο Νικολάς Ταλιαφίκο ανακοινώθηκε σήμερα (4/12) πως θα παραμείνει στον Άγιαξ τουλάχιστον μέχρι το 2023. Η διοίκηση των Ολλανδών ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του κατά έναν χρόνο και πλέον ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεσμεύεται μέχρι το 2023.

Ο 28χρονος αποκτήθηκε πριν από δυόμιση χρόνια από την Ιντεπεντιέντε και μετρά 111 επίσημες συμμετοχές και 12 γκολ με τη φανέλα του «Αίαντα».

Είχε συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια αλλά προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα για ακόμη έναν και έτσι είναι «δεμένος» με τους Ολλανδούς για ακόμη τρία έτη.

Στον Άγιαξ για άλλα τρία χρόνια ο Ταλιαφίκο!

Το καλοκαίρι, είχε γραφτεί στο εξωτερικό πως υπήρξε προφορική συμφωνία για την μεταγραφή του Νίκολας Ταλιαφίκο στην Τσέλσι, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Οι «μπλε» τότε, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ήθελαν να ανεβάσουν την πρόταση τους στα 25 εκατομμύρια ευρώ για να πείσουν τον Άγιαξ να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τελικά μόλις πριν από λίγες μέρες, υπήρξαν πληροφορίες για συμφωνία του παίκτη με τον Άγιαξ, έτσι ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο και σήμερα (4/12) ήρθε και η ανακοίνωση.