Νις: Παρελθόν ο Πατρίκ Βιεϊρά

Ο Πατρίκ Βιεϊρά αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νις, ύστερα από περίπου δυόμιση χρόνια.

Νις: Παρελθόν ο Πατρίκ Βιεϊρά

Αλλαγή στον πάγκο της Νις. Ο Πατρίκ Βιεϊρά αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νίκαιας που ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Γάλλο τεχνικό.

Ο 44χρονος τεχνικός ήταν στη Νις από το καλοκαίρι του 2018, όταν και είχε αντικαταστήσει τότε τον Λουσιέν Φαβρ, ο οποίος πριν δυο χρόνια μετακόμισε στη Γερμανία και την Ντόρτμουντ όπου και βρίσκεται ακόμη.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τιςακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη όπου και παρέμεινε μέχρι το 2018 το καλοκαίρι, για να αναλάβει στη συνέχεια τη Νις.

Η ομάδα της Νίκαιας τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν έχει αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γαλλίας αλλά και στην Ευρώπη, στο Europa League.

Στο πρωτάθλημα, η Νις είναι αυτή τη στιγμή στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας της Ligue 1 ενώ στην Ευρώπη, μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν (2-3) το βράδυ της Πέμπτης, έμεινε εκτός συνέχειας στο Europa League.

Χρέη προπονητή στη Νις για την ώρα και μέχρι φυσικά να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πατρίκ Βιεϊρά, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του 44χρονου Γάλου προπονητή, Αντριάν Ουρτσέα.