Ζότα: «Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ» (pic)

Η Λίβερπουλ την Κυριακή (6/12) υποδέχεται τη Γουλβς στο Άνφιλντ και 2.000 τυχεροί φίλοι των πρωταθλητών Αγγλίας, θα βρεθούν στο γήπεδο. Τι δήλωσε ο Πορτογάλος επιθετικός, Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια

Ζότα: «Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ» (pic)

Με 2.000 φιλάθλους της στο Άνφιλντ, θα φιλοξενήσει τη Γουλβς η Λίβερπουλ την Κυριακή (6/12) το βράδυ. Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός Ντιόγκο Ζότα, δήλωσε πως ανυπομονεί να βιώσει την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ με την παρουσία των φίλων των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Πορτογάλος μίλησε στο Sky Sports για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στον αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του:

«Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους είναι περίεργο. Εννοείται πως όταν παίζεις για μια ομάδα, όπως η Λίβερπουλ που έχει μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες στον κόσμο, νιώθεις πως κάτι λείπει. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με το τεχνικό επιτελείο και με τους παίκτες για τα πράγματα που δεν έχω χάσει μέχρι στιγμής. Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα του Άνφιλντ».

Ο Ζότα σήμερα έχει γενέθλια. Γεννήθηκε το 1996 και έκανε τα πρώτα βήματα στην Πάκος Φερέιρα. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο όπου δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής και ακολούθησε ο δανεισμός στην Πόρτο, πριν καταλήξει στη Γουλβς όπου και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, σκοράροντας 44 φορές σε 131 αγώνες.

Τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ και ήδη έχει σκοράρει εννέα φορές!