Αλ Ραγιάν: Θέλει τον Αμπέλ Φερέιρα στη θέση του Αγκίρε!

Τον Αμπέλ Φερέιρα θέλει η Αλ Ραγιάν για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Αγκίρε, ο οποίος αποχωρεί σε λίγες μέρες. Η ομάδα του Κατάρ «χρυσώνει» τον Πορτογάλο και δίνει χρήματα και στην Παλμέιρας.

Αλ Ραγιάν: Θέλει τον Αμπέλ Φερέιρα στη θέση του Αγκίρε!

Η Αλ Ραγιάν «χρυσώνει» τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να φύγει από την Παλμέιρας και να αναλάβει την ομάδα του Κατάρ!

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη έκδοση της ιστοσελίδας «goal.com», η ομάδα από το Κατάρ δίνει πέντε εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν και συμβόλαιο δύο χρόνων στον Φερέιρα ενώ πληρώνει και την Παλμέιρας για να συναινέσει και να τον αφήσει να μετακομίσει στο Κατάρ!

Βέβαια στη Βραζιλία, γράφουν πως ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται να φύγει από την βραζιλιάνικη ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022.

Στον πάγκο της Αλ Ραγιάν βρίσκεται ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Αγκίρε, ο οποίος θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, με δική του απόφαση και στην Αλ Ραγιάν θέλουν τον Φερέιρα για να αντικαταστήσει τον Αγκίρε, ο οποίος το 1989 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό ως ποδοσφαιριστής.

Ο Αγκίρε έχει εργαστεί στο Κατάρ και στο παρελθόν. Αποχώρησε, πήγε στη Βραζιλία και στην Αργεντινή για να επιστρέψει στην Αλ Ραγιάν, απ’ όπου και θα αποχωρήσει στο τέλος του έτους.