Μπαρτσελόνα: Δεν θα πληρωθούν οι παίκτες

Στη δεινή θέση που έχουν περιέλθει τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε ο προσωρινός πρόεδρος Κάρλες Τούσκετς, προαναγγέλοντας στάση πληρωμών

Μπαρτσελόνα: Δεν θα πληρωθούν οι παίκτες

Σε δεινή οικονομική θέση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα και αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Αυτό που κοινοποιείται τώρα και προκαλεί αίσθηση είναι το γεγονός πως η διοίκηση των Καταλανών δεν πρόκειται να προβεί σε προγραμματισμένες πληρωμές τον Ιανουάριο.

Από τις 27 Νοεμβρίου, εξάλλου, η προσωρινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, σχετικά με το «ακανθώδες» ζήτημα της περικοπής στην μισθοδοσία. Και σήμερα (3/12) ο προσωρινός πρόεδρος των Καταλανών, Κάρλες Τούσκετς, προχώρησε σε λεπτομέρειες της συμφωνίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1»:

«Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τον Ιανουάριο. Κανονικά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δύο πληρωμές, μία τον Ιανουάριο και μία τον Ιούλιο. Αλλά εφέτος δεν θα λάβουν τίποτα τον Ιανουάριο. Όπως και άλλα μπόνους που είχαν προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους για την κατάκτηση τίτλων. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι ανησυχητική, αλλά υπάρχει ελπίδα».