«Καρφί» Κονσεϊσάο προς Γκουαρντιόλα: «Κι εγω θα' χα νεύρα αν δεν νικούσα με τέτοιο μπάτζετ»!

Ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις Γκουαρντιόλα για τον αμυντικογενή τρόπο που παρέταξε την ομάδα του κι αναφέρθηκε στο μπάτζετ που διαθέτει ο Καταλανός για να «χτίσει» την Μάντσεστερ Σίτι 

«Καρφί» Κονσεϊσάο προς Γκουαρντιόλα: «Κι εγω θα' χα νεύρα αν δεν νικούσα με τέτοιο μπάτζετ»!

Η Πόρτο έγινε η πρώτη ομάδα που «έκοψε» πόντους στην Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης (01/12) για τον 3ο όμιλο του Champions League (σ. το γκρουπ του Ολυμπιακού) αλλά η αμυντικόγενης της προσέγγιση, καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκάλεσε τόσο εντάσεις μεταξύ των δύο προπονητών, κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και... ψυχροπολεμικό κλίμα μετά το τέλος του!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στηλίτευσε τον τρόπο που έπαιξαν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας αλλά ο ομόλογος του των «δράκων», Σέρζιο Κονσεϊσάο, με την πρόκριση στους «16» εξασφαλισμένη, πλέον, όχι μόνο δεν έδειξε να μετανιώνει, αλλά πέταξε το «καρφί» του προς τον Καταλανό:

«Ήταν εκνευρισμένος ο Γκουαρδιόλα; Κι εγώ θα ήμουν εκνευρισμένος αν δεν νικούσα με την ομάδα και το μπάτζετ που έχει...», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.