Premier League: Αναβολή του Άστον Βίλα - Νιούκαστλ λόγω κορονοϊού!

Η αναμέτρηση της Παρασκευής, για την 11η αγωνιστική της Premier League, μεταξύ Άστον Βίλα και Νιούκαστλ, αναβλήθηκε αφού οι φιλοξενούμενοι μαστίζονται από κρούσματα κορονοϊού, που δεν τους επέτρεψαν καν να προπονηθούν για 2η σερί μέρα...

Premier League: Αναβολή του Άστον Βίλα - Νιούκαστλ λόγω κορονοϊού!

Ο πρώτος αγώνας της τρέχουσας σεζόν, αλλά και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος τον περασμένο Ιούνιο, που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού, έγινε το Άστον Βίλα - Νιούκαστλ.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Παρασκευή (04/12) ως εναρκτήρια της 11ης αγωνιστικής της Premier League, αλλά η υγειονομική κατάσταση των φιλοξενούμενων, του Στιβ Μπρους, δεν επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή της.

Eίναι ενδεικτικό ότι οι «καρακάξες» δεν έκαναν καν προπόνηση (για 2η διαδοχική μέρα) αφού λόγω των πολλών κρουσμάτων, μεταξύ των παικτών και των μελών του ποδοσφαιρικού τους τμήματος εν γένει (που έχουν τεθεί σε καραντίνα) οι υγειονομικές υπηρεσίες έβαλαν λουκέτο στο προπονητήριο και το απολύμαναν.

Πάντως, δεν έχει δημοσιοποιηθεί ο ακριβής αριθμός των νοσούντων.

Προφανώς έχει αυξηθεί από τους 3 παίκτες κι ένα μέλος του προπονητικού τιμ που είχαν ανακοινωθεί μετά τη νίκη 2-0 επί της Γουέστ Χαμ την περασμένη Παρασκευή.

Το αίτημα της Νιούκαστλ προς τη διοργανώτρια αρχή, για να αναβολή του αγώνα εγκρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη και των «βίλανς».