«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Μοράτα για «γαλλικά» στο ματς της Γιουβέντους στο Mπενεβέντο

Ο Άλβαρο Μοράτα τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για τα όσα ξεστόμισε κατά του διαιτητή του Σαββατιάτικου αγώνα στο Μπενεβέντο για τη Serie A με συνέπεια ν' αποβληθεί μετά τη λήξη του αγώνα!

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Μοράτα για «γαλλικά» στο ματς της Γιουβέντους στο Mπενεβέντο

Όχι για μία, αλλά για δύο αγωνιστικές θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άλβαρο Μοράτα η Γιουβέντους, μετά την αποβολή του το περασμένο Σάββατο στο Μπενεβέντο κόντρα στην τοπική ομάδα (1-1) για την Serie A, όπου η «γηραιά κυρία» γνώρισε την 5η ισοπαλία της στις 9 πρώτες αγωνιστικές του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα λίγα δευτερόλεπτα μόλις μετά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Πάσκουα, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα περί «απρεπούς έκφρασης» με την οποία τον «στόλισε» ο εκνευρισμένος Ίβηρας.

Ο οποίος, το απόγευμα της Τρίτης (1/12), έμαθε από τον αθλητικό δικαστή πως του επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών αποκλεισμού από τα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως εκτός από το επικείμενο ντέρμπι του Τορίνου (05/12) απέναντι στη «γκρανάτα» θα χάσει και το επόμενο ματς κόντρα στην Τζένοα, εκτός έδρας.