Ραούλ Χιμένες: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι (vid)

Ο επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες χειρουργήθηκε στο κεφάλι μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Ραούλ Χιμένες: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι (vid)

Ο άσος της Γουλβς φαίνεται πως διέφυγε τον κίνδυνο. Ο Μεξικανός φορ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Άρσεναλ για την Premier League και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι στο νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ο Μεξικανός ο οποίος μεταφέρθηκε με οξυγόνο εκτός γηπέδου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, υπέστη κάταγμα στο κρανίο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η ενημέρωση από την Γουλβς αναφέρει: «Ο Ραούλ νιώθει καλά μετά την επέμβαση που του έγινε σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Έκτοτε έχει δει τη σύντροφό του, Ντανιέλα και τώρα ξεκουράζεται. Θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για λίγες μέρες, μέχρι να αρχίσει την αποθεραπεία του».

Σοβαρός τραυματισμός για τον Ραούλ Χιμένες που έφυγε με φορείο (vid)

Η Άρσεναλ φιλοξένησε τη Γουλβς για την Premier League και στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης "πάγωσαν" όλοι στο Emirates. Μετά από μία εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πήγε στο πρώτο δοκάρι.

Εκεί πήδηξε ο Νταβίντ Λουίς με τον Ραούλ Χιμένες και οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι. Ο Μεξικανός επιθετικός των "λύκων" έμεινε για δέκα λεπτά στο έδαφος και τελικά αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.

Δείτε τη φάση από την αναμέτρηση της Κυριακής και τον σοβαρό τραυματισμό του Ραούλ Χιμένες