Σέλτικ: Ξέσπασμα των οπαδών μετά τον αποκλεισμό από τη Ρος Κάουντι (vid)

Η Σέλτικ με τον Βασίλη Μπάρκα στο βασικό σχήμα, ηττήθηκε από την Ρος Κάουντι με 2-0 και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ Σκωτίας. Ξέσπασμα των οπαδών που ζητούν την απόλυση του Νιλ Λένον!

Σέλτικ: Ξέσπασμα των οπαδών μετά τον αποκλεισμό από τη Ρος Κάουντι (vid)

Αποκλεισμός-σοκ για την Σέλτικ στο Λιγκ Καπ Σκωτίας μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρος Κάουντι (0-2).

Ο Νιλ Λένον βρίσκεται σε δύσκολη θέση και οι οπαδοί της ομάδας περίμεναν μετά το τέλος του αγώνα να τον αποδοκιμάσουν, ζητώντας την αποχώρησή του.

Για την ιστορία να πούμε πως, ο Βασίλης Μπάρκας νικήθηκε από την άσπρη βούλα για το 1-0 των φιλοξενούμενων στο 39’, με τον Ιακοβίτι να «τελειώνει» το ματς στο 84’ μέσα στην ανοργάνωτη άμυνα των Καθολικών.

Έτσι, η Ρος Κάουντι έγινε η ομάδα που σταμάτησε το σερί των 35 αγώνων της Σέλτικ με νίκη σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, όντας και η τελευταία που την είχε αποκλείσει από τον εν λόγω θεσμό τον Ιανουάριο του 2016.

Να σημειώσουμε πως η Σέλτικ είναι μία από τις ομάδες που γλυκοκοιτάζουν τον Μάρκο Σίλβα.

Σκωτσέζικα σενάρια για Σέλτικ και Μάρκο Σίλβα

Σύμφωνα με τα σκωτσέζικα ΜΜΕ, ο Μάρκο Σίλβα είναι στη 2η θέση της σχετικής λίστας των υποψήφιων προπονητών. Πρώτος είναι ο πρώην τεχνικός της Μπόρνμουθ Έντι Χάουι. Υπάρχουν κι άλλοι τεχνικοί που έχουν μπει στο «σημάδι» της Σέλτικ, όπως οι Στράχαν, Μόγες, Ρος, Κλαρκ και Κένεντι.

Για την ώρα πάντως, αν τυχόν απομακρυνθεί ο Λένον, τότε η διοίκηση της Σέλτικ θα μιλήσει αρχικά με δύο προπονητές. Τον Σίλβα και τον Χάουι.