Κόπα Λιμπερταδόρες: Τον Γενάρη ο τελικός στο «Μαρακανά»

Στις 30 Ιανουαρίου του 2021 θα διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, έπειτα από απόφαση της ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής (CONMEBOL).

Κόπα Λιμπερταδόρες: Τον Γενάρη ο τελικός στο «Μαρακανά»

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι 16 διεκδικητές του τροπαίου του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής (CONMEBOL) να ανακοινώνει πλέον και την ημερομηνία της διεξαγωγής του τελικού της μεγάλης διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο παιχνίδι του φετινού θεσμού θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου του 2021, ενώ το γήπεδο που θα το φιλοξενήσει θα είναι το θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της φάσης των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες τα βλέμματα μαγνητίζουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ιντερνασιονάλ και Μπόκα Τζούνιορς, όπως επίσης και σε Ατλέτικο Παραναένσε με την Ρίβερ Πλέιτ, ενώ σημειώνεται πως όλοι οι αγώνες είναι «διπλοί».

Στην φάση των «16» βρίσκονται τα ζευγάρια Γκουαρανί – Γκρέμιο, Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε – Νασιονάλ, Ντελφίν – Παλμέιρας, Ιντερνασιονάλ - Μπόκα Τζούνιορς, Ράσινγκ – Φλαμένγκο, Λιμπερτάδ - Χόρχε Βίλστερμαν, Ατλέτικο Παραναένσε - Ρίβερ Πλέιτ και Λίγκα ντε Κίτο – Σάντος.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής (CONMEBOL):