Αιχμηρό σχόλιο Μουρίνιο για Γκουαρντιόλα και Μάντσεστερ Σίτι

Τί είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τη νίκη της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Σίτι και τα όσα ακούστηκαν περί υψηλών ποσοστών κατοχής μπάλας των “πολιτών”.

Αιχμηρό σχόλιο Μουρίνιο για Γκουαρντιόλα και Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πάντοτε έναν μοναδικό τρόπο για να εκνευρίζει τον Γκουαρντιόλα και τους θαυμαστές του Ισπανού τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ είχε δύο τελικές και πέτυχε ισάριθμα γκολ στο ματς εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Οι δε “πολίτες” που είχαν την πρωτοβουλία, έμειναν στο... μηδέν και έφυγαν ηττημένοι με 2-0 από το Λονδίνο.

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε κάποια στιγμή για το τί έχει να απαντήσει στα όσα είπε ο Γκουαρντιόλα ότι η Μάντσεστερ Σίτι κάποια στιγμή ξεπέρασε το 80% στην κατοχή μπάλας.

Η απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού ήταν αιχμηρή: Μπορούν να πάρουν την μπάλα σπίτι τους. Εγώ πήρα τρεις πόντους”.

Ο Γκουαρντιόλα από την πλευρά του δεν έδωσε καμία συνέχεια. Άλλωστε, αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι τίποτε άλλο από το παιχνιδι με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (25/11) στο Καραϊσκάκη. Δεν είναι και λίγες οι φορές άλλωστε στο παρελθόν, όταν ο Μουρίνιο άνοιγε έναν δημόσιο διάλογο και κατηγορούσε τον Γκουαρντιόλα, ο Ισπανός τεχνικός προτιμούσε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο. Να “απαντάει” εντός των τεσσάρων γραμμών...