Ρόμα: Ξεπέρασε τον κορονοϊό ο Τζέκο

Τελείωσε η ταλαιπωρία του Έντιν Τζέκο με τον κορονοϊό καθώς ο επιθετικός της Ρόμα διαγνώστηκε αρνητικός στον ιό. 

Ρόμα: Ξεπέρασε τον κορονοϊό ο Τζέκο

Ένα από τα πρωταθλήματα που «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό ήταν μεταξύ άλλων και η Serie A. Αρκετές ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος ανακοίνωσαν κρούσματα θέτοντας σε δύσκολη θέση τους διοργανωτές.

Θύμα έπεσε με τη σειρά της και η Ρόμα αφού θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε στις αρχές Νοεμβρίου ο Έντιν Τζέκο με αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα.

Μετά από σχεδόν είκοσι ημέρες και ενώ προηγήθηκαν και άλλα τεστ ο Βόσνιος διεθνής διαγνώστηκε εν τέλει αρνητικός κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Επιτέλους αρνητικό! Μπορώ να επιστρέψω στις υποχρεώσεις της Ρόμα και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου που πηγαίνουν τόσο καλά».

Έτσι η περιπέτεια του έμπειρου φορ με τον ιό ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι «τζιαλορόσι» μπορούν να χαμογελούν αφού θα ενισχυθούν στον τομέα της επίθεσης.

Τη φετινή χρονιά η ομάδα της Ρώμης έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο την πορεία της στο πρωτάθλημα καθώς σε οκτώ αγωνιστικές μετρά πέντε νίκες και μόλις μία ήττα, κάτι που τη φέρνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ένα βαθμό μπροστά από την τέταρτη Γιουβέντους.

Τελευταία νίκη της Ρόμα ήταν την Κυριακή (22/11) με σκορ 3-0 απέναντι στην Πάρμα που βρίσκεται μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Την Πέμπτη (26/11) θα αγωνιστεί στην έδρα της Κλουζ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τη συμμετοχή του Τζέκο να είναι άκρως αμφίβολη καθώς δύσκολα θα βρεθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα.