Ντόρτμουντ και Ρέινα μαζί ως το 2025!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι ο Τζιοβάνι Ρέινα ότι υπέγραψε την πρόωρη ανανέωση της συνεργασία του μαζί της ως το 2025

Ντόρτμουντ και Ρέινα μαζί ως το 2025!

Μπορούσια Ντόρτμουντ και Τζιοβάνι Ρέινα θα συνεχίσουν μαζί για άλλα πέντε χρόνια όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Βεστφαλίας!

Οι Βεστφαλοί έκαναν γνωστό, μέσω ανακοίνωσής τους, ότι ο 18χρονος (γεννημένος στην Αγγλία, αλλά Αμερικανός υπήκοος) επιθετικός μέσος, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2025.

Η προηγούμενη σύμβαση των δύο πλευρών εξέπνεε το προσεχές καλοκαίρι κι οι «κιτρινόμαυροι» ...έδεσαν τον παίκτη που έχει προκαλέσει με την εξέλιξη του το ενδιαφέρον ομάδων με γερά πορτοφόλια.

Άλλωστε ο Ρέινα πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο ισόπαλο φιλικό παιχνίδι με την Ουαλία (0-0), ενώ στην (επίσης φιλική) νίκη, με 6-2, απέναντι στον Παναμά πέτυχε το πρώτο του διεθνές τέρμα ανοίγοντας το σκορ.

«Η Ντόρτμουντ είναι μία μεγάλη ομάδα, που παίζει για τίτλους και αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις. Οι νέοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν εδώ. Έχω μάθει πολλά στην Ντόρτμουντ και θέλω να μάθω περισσότερα στο μέλλον» τόνισε, μετά τις υπογραφές, ο νεαρός παίκτης που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τις ακαδημίες της New York City FC κι έχει πραγματοποιήσει την φετινή σεζόν 12 συμμετοχές (σε όλες τις διοργανώσεις) σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.