Κούμαν: Δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα μεταξύ Μέσι και Γκριεζμάν!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των Μέσι και Γκριεζμάν κι εκτίμησε ότι ο Αργεντινός δεν πρόκειται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τον σύλλογο της Βαρκελώνης!

Κούμαν: Δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα μεταξύ Μέσι και Γκριεζμάν!

Επι παντός του επιστητού στην επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να μιλήσει ο Ρόναλντ Κούμαν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του Σαββατιάτικου μεγάλου αγώνα (22:00) με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μετροπολιτάνο» για τη La Liga.

Μια συνέντευξη Τύπου που είχε ...μπόλικο Μέσι, λόγω των δημοσιευματών ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί για να τον αποκτήσει, ακόμη και το Γενάρη, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Αντουάν Γκριεζμάν μετά τη δήλωση του Αργεντινού ότι βαρέθηκε να τον κατηγορεί το περιβάλλον του Γάλλου (σ. ο πρώην ατζέντης του πιο συγκεκριμένα είχε πει ότι δεν τον τροφοδοτούσε την περσινή σεζόν) γιατί δεν έχει «πιάσει» στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ολλανδός τεχνικός αφενός είπε ότι δεν «βλέπει» τον αρχηγό της Μπάρτσα (και πρώτο σκόρερ κι ασίστμαν της ιστορίας της) να φεύγει, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα στις σχέσεις των δύο παικτών.

«Από την μία μπορώ να καταλάβω γιατί ο Μέσι τσαντίστηκε. Κατά την γνώμη μου, πρέπει να σέβεσαι περισσότερο ανθρώπους σαν τον Μέσι. Ίσως ήθελαν να δημιουργήσουν μία διένεξη. Δεν έχω δει κάτι στα αποδυτήρια που να δείχνει πρόβλημα ανάμεσά τους. Αυτός που μίλησε έχει αφήσει τον Γκριεζμάν εδώ και χρόνια. Αυτά είναι βλακείες» ανέφερε.

Όσο για το μέλλον του Αργεντινού προέβλεψε ότι θα είναι στο «Καμπ Νόου».

«Δεν βλέπω να φεύγει από την ομάδα. Δεν πρόκειται να απαντήσω άλλες ερωτήσεις γι' αυτό το ζήτημα".

Αναφφορικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του «δεκαριού» της ομάδας τόνισε: «Έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Πρέπει να μείνει, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα τον πείσει να μείνει. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Έχει πετύχει απίστευτα πράγματα για την ομάδα, είναι ο κύριος άνθρωπος που θα αποφασίσει για το μέλλον του».

Τέλος, για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο ο Κούμαν υποστήριξε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Πρέπει να σταθούμε στην δουλειά του Σιμεόνε όλα αυτά τα χρόνια. Έχει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε επίσης σημαντικές απώλειες. Ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι».