Τότι: «Ο κορονοϊός μπορεί να νικηθεί»

Για τον δύσκολα αγώνα που έδωσε με τον κορονοϊό αλλά και για το πως κατάφερε να τον νικήσει, μίλησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο ο Φραντσέσκο Τότι. 

Τότι: «Ο κορονοϊός μπορεί να νικηθεί»

Με ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Φραντσέσκο Τότι ενημέρωσε πως ο κορονοϊός αποτελεί παρελθόν, πως έχει αναρρώσει και είναι πλέον καλά.

Ο άλλοτε αρχηγός της Ρόμα, πάλεψε με τον ιό αλλά κατάφερε να βγει νικητής. Μάλιστα, και ο ίδιος όπως ανέφερε στη δημοσίευσή του είχε πνευμονία, με αποτέλεσμα ο αγώνας ενάντια στον κορονοϊό να μην ήταν καθόλου εύκολος:

«Όπως ξέρετε τις τελευταίες εβδομάδες, δεν ήμουν καλά. Τώρα έχω αναρρώσει και μπορώ να σας πω με ανακούφιση πλέον πως είχα κορονοϊό και δεν ήταν μια βόλτα στο πάρκο: Ο πυρετός δεν έπεφτε, το οξυγόνο δεν έφτανε και η δύναμή μου έπεφτε. Η διάγνωση ήταν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο: Διμερής πνευμονία λόγω μόλυνσης από τον κορονοϊό».

Είπε αρχικά ο 44χρονος για να συνεχίσει: « Καθώς η διάγνωση έγινε έγκαιρα κατάφερα να θεραπεύσω τον εαυτό μου από το σπίτι, 15 μέρες, αλλά τώρα που όλα έχουν περάσει, θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που ήταν πιο κοντά μου και ως εκ τούτου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον καθηγητή Αλμπέρτο Τσαγκρίλο, την καθηγήτρια Μόνικα Ρόκο και τη Σίλβια Αντζελέτι. Ο κορονοϊός μπορεί να νικηθεί με τις σωστές προφυλάξεις και ενδείξεις».