Σορεντίνο: Είπε «αντίο» στα γήπεδα στα 41 του

Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο Ιταλός τερματοφύλακας Στέφανο Σορεντίνο που είχε περάσει με επιτυχία και από την ΑΕΚ κατά τη διετία 2005-07.

Σορεντίνο: Είπε «αντίο» στα γήπεδα στα 41 του

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Στέφανο Σορεντίνο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας πήρε τη μεγάλη απόφαση στα 41 του χρόνια να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε πιστά για πάνω από είκοσι χρόνια. Τα δύο εξ αυτών υπερασπιζόμενος την εστία της ΑΕΚ.

Ο Σορεντίνο είχε εγκαταλείψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το καλοκαίρι του 2019 φεύγοντας από την Κιέβο, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε για την Τσέρβο που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ιταλίας. Εκεί τέθηκε υπό τις προπονητικές οδηγίες του... πατέρα του, Ρομπέρτο, και μάλιστα ο πολύπειρος άσος αγωνίστηκε ως στράικερ!

Την είδηση της οριστικής αποχώρησής του έκανε γνωστή ο ίδιος ο Σορεντίνο μιλώντας σήμερα (19/11) σε τηλεοπτική εκπομπή του «Sky Sport», όπου συμμετέχει ως σχολιαστής.

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, η οποία ξεκίνησε το μακρινό 1998, ο Σορεντίνο αγωνίστηκε στην πατρίδα του για λογαριασμό των Τορίνο, Κιέβο, Παλέρμο, Γιούβε Στάμπια, Βαρέζε και Τσέρβο, στην Ισπανία έπαιξε για λογαριασμό της Ουέλβα, ενώ ως γνωστόν πέρασε για μία διετία (2005-07) και από τη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ.