Η Λας Πάλμας ανακοινώνει Αραούχο

Η Λας Πάλμας σκοπεύει να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες την παράταση και τη βελτίωση του συμβολαίου του Σέρχιο Αραούχο, το οποίο λήγει το 2020, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα canarias7, που παρουσιάζει πληροφορίες για την ισπανική ομάδα.

Η Λας Πάλμας ανακοινώνει Αραούχο

Αιτία της νέας κίνησης της Λας Πάλμας, οι προτάσεις που δέχεται για τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, επικεφαλής διερεύνησης της διεθνούς αγοράς της Λας Πάλμας, γνωρίζει το ενδιαφέρον των Κινέζων για τον Αραούχο, για τον οποίο είχαν προσφέρει έως και 25 εκατ ευρώ. Ετσι η ισπανική ομάδα, που είχε καταρχήν αποφασίσει να εξακολουθεί να πληρώνεται ο Αραούχο με όρους πρώτης κατηγορίας και να μην γίνει μείωση 50% στις αποδοχές του, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του, προχωράει ένα βήμα πιο πέρα, επιδιώκοντας την περαιτέρω ανανέωσή του. Το τρέχων συμβόλαιο ισχύει έως το 2020 με ρήτρα εξαγοράς 60 εκατομμυρίων, κάτι που το νέο θα διαμορφώσει.

Η αλήθεια είναι, όπως υπογραμμίζουν οι Ισπανοί, πως όταν επέστρεψε ο Αραούχο πριν λίγες εβδομάδες στην Λας Πάλμας, ούτε ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος γι αυτό που προτιμούσε, αλλά η ισπανική ομάδα φροντίζει να διαλύσει όλες τις αμφιβολίες του, ενώ αποφασιστικό ρόλο παίζει η άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας των Καναρίων, αλλά και οικογενειακοί λόγοι.

Πάντως εκτός από την Κίνα, έχει προτάσεις από το Ντουμπάι και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και όλες με περισσότερα χρήματα.