Λειτουργεί το νέο προπονητικό της κέντρο η Λίβερπουλ (pics & vid)!

H Λίβερπουλ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό και βίντεο ξενάγησης από το νέο της, υπερσύγχρονο, προπονητικό κέντρο, που ήδη χρησιμοποιείται από τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του.

Λειτουργεί το νέο προπονητικό της κέντρο η Λίβερπουλ (pics & vid)!

Ιδιαίτερη μέρα για την Λίβερπουλ η σημερινή αφού τέθηκε σε λειτουργία το νέο της προπονητικό κέντρο (που φέρει το όνομα χορηγού) με τις πρώτες εικόνες να είναι άκρως εντυπωσιακές.

Μετά από 70 χρόνια στο, ιστορικό, Μέλγουντ οι «κόκκινοι» ήταν προγραμματισμένο την Τρίτη 17/11 να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στις νέες τους, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες παρέχουν όλες οι ανέσεις, ενώ φιλοξενούν τα τρόπαια της ομάδας, αλλά και όλα απαραίτητα εργαλεία για την προετοιμασία των παικτών.

Εκείνο που επισημαίνεται από τους ιθύνοντες των «ρεντς» με πρώτο τον Γιούργκεν Κλοπ είναι ότι πλέον τα τμήματα υποδομής θα μπορούν να προπονούνται στον ίδιο χώρο με την πρώτη ομάδα.

Και μουσειακή χρήση!

Πέρα από τις εντυπωσιακές εικόνες από το νέο προπονητικό κέντρο η Λίβερπουλ καινοτομεί αφού μέσα στις νέες της εγκαταστάσεις υπάρχει πρόβλεψη για χώρο μουσείου.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποθηκεύονται αντικείμενα μελών της ομάδας.

Για παράδειγμα εκεί θα μπορεί να βρει κάποιος τα γυαλιά του Γιούργκεν Κλοπ, τα γάντια του Άλισον, τα παπούτσια του Φαν Ντάικ και πολλά άλλα αντικείμενα καθώς και μηνύματα γραμμένα σε βίντεο από θρύλους της ομάδας όπως οι Ρας, Νταλγκλίς.

Ο παραπάνω χώρος θα είναι προσβάσιμος στους φιλάθλους το 2070 και μέχρι τότε θα συνεχίσει η συλλογή αντικειμένων, ώστε όσοι τον επισκέπτονται να κάνουν ταξίδι στον χρόνο.