Τι κάνει ο Τσούμιτς στην Ισπανία με τη Σπόρτινγκ Χιχόν

Ποιες είναι οι εντυπώσεις των Ισπανών από τον Νίκολα Τσούμιτς μετά από τρεις μήνες παρουσίας στη δεύτερη κατηγορία με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Τι κάνει ο Τσούμιτς στην Ισπανία με τη Σπόρτινγκ Χιχόν

Αρκετούς ποδοσφαιριστές έχει παραχωρήσει δανεικούς ο Ολυμπιακός. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος διέπρεπε στο πρωτάθλημα Σερβίας και οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του. Ο νεαρός εξτρέμ, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό ο Σέρβος εξτρέμ, ένας παίκτης που έδειξε στη Σερβία ότι έχει τρομερό ταλέντο. Το θέμα είναι αυτό να το δείξει και σε διοργανώσεις με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Έτσι πήγε στη Σπόρτινγκ Χιχόν για να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Τσούμιτς μέχρι τώρα έχει κάνει εννιά συμμετοχές με τη Χιχόν, έχοντας παίξει συνολικά 421 λεπτά. Στη Χιχόν, πάντως, περίμεναν πολλά περισσότερα από τον Σέρβο κυνηγό. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Τσούμιτς δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερης ταχύτητας από αυτό της Σερβίας. Επίσης η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας είναι πρωτάθλημα που απαιτεί καλύτερη φυσική κατάσταση, ενώ η τεχνική και η ποιότητα του είναι πολύ μεγαλύτερη.

Προς το παρόν ο Τσούμιτς δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι και δεν έχει βοηθήσει τη Χιχόν. Αυτό είναι και το μεγάλο της στοίχημα πλέον, αφού γίνεται προσπάθεια να αφυπνιστεί ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει θέμα στην προσαρμογή.