Τέμπας: «Αν δεν βρεθούν 500 εκατομμύρια ευρώ, η La Liga δεν θα τελειώσει!»

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τέμπας, δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας του ότι χρειάζεται ένα ποσό της τάξης των 500 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να μπορέσει να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα!

Τέμπας: «Αν δεν βρεθούν 500 εκατομμύρια ευρώ, η La Liga δεν θα τελειώσει!»

Σε μια τρομερή δήλωση προέβη ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας. Ο Ισπανός παράγοντας μιλώντας στη «Marca» τόνισε ότι για να τελειώσει το πρωτάθλημα της Primera Division απαιτείται ένα ποσό που φτάνει το... μισό δισεκατομμύριο ευρώ!

Είπε συγκεκριμένα: «Υπάρχουν ομάδες που τους λείπουν 100 εκατομμύρια ευρώ... Δουλεύουμε και προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα. Η Βαλένθια για παράδειγμα δεν αγωνίζεται στο Champions League και την κριτικάρουν που πουλάει παίκτες. Όμως πρέπει να πουλήσει. Η Μπαρτσελόνα επίσης πρέπει να μειώσει τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα. Η ισπανική λίγκα χρειάζεται 500 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθεί!».

Ο Τέμπας κατέληξε λέγοντας ότι αν η La Liga δεν επέστρεφε στη δράση τον Ιούλιο «τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων θα ήταν ακόμα μεγαλύτερα, με απώλειες 800-900 εκατομμυρίων ευρώ!».