Αποβλήθηκε ο Φερέιρα στο ματς της Παλμέιρας: «Ήσυχος είμαι στην εκκλησία, όχι στο γήπεδο»

Ξέσπασε και αποβλήθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα στο παιχνίδι Κυπέλλου της Παλμέιρας, με αφορμή μια διαιτητική απόφαση, η οποία τελικά ακυρώθηκε από το VAR.

Αποβλήθηκε ο Φερέιρα στο ματς της Παλμέιρας: «Ήσυχος είμαι στην εκκλησία, όχι στο γήπεδο»

Εκτός εαυτού βγήκε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, μετά από την απόφαση του διαιτητή στην αναμέτρηση με τη Σεαρά, να καταλογίσει πέναλτι σε βάρος της ομάδας του (ακυρώθηκε αργότερα από το VAR).

Στη συνέντευξη Τύπου, εξήγησε:

«Δεν είπα τίποτα στον διαιτητή, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αν τα πορτογαλικά είναι ίδια στην Πορτογαλία και την Βραζιλία, τότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με απέβαλε αμέσως. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα. Είμαι πρώτα άντρας και μετά προπονητής. Στο τέλος, με όλη την ανθρωπιά και τον σεβασμό που έχω, ζήτησα να μιλήσω με τον διαιτητή και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ήταν τόσο υπερόπτης.

Δεν καταλαβαίνω την αποβολή μου, γιατί υπάρχει απλά και η προειδοποίηση. Πιστεύω στο Θεό, στην εκκλησία είμαι ήσυχος, αλλά δεν είμαι στην εκκλησία, είμαι στο γήπεδο κι εδώ υπάρχουν συναισθήματα. Σήμερα (σ.σ. χθες) με κυρίευσαν τα συναισθήματά μου και είπα μερικές κουβέντες στον διαιτητή. Του είπα πως "δεν είδες το πέναλτι για εμάς, αλλά είδες αυτό;". Αλλά για μένα, ακόμη χειρότερη από την αποβολή, ήταν η στάση του μετά. Εγώ πήγα να του μιλήσω σαν άντρας προς άντρα και αυτός αρνήθηκε να μου μιλήσει. Είμαστε άνθρωποι πριν από επαγγελματίες. Και σαν άντρας, δε μου άρεσε αυτή η συμπεριφορά».