Στη λίστα της Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μarca» η Αθλέτικ Μπιλμπάο ψάχνει προπονητή για ν' αντικαταστήσει τον Γκαϊθκα Γκαριτάνο κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στη λίστα της!

Στη λίστα της Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε!

Έχοντας πέντε ήττες σε οκτώ αγώνες η κατάσταση μόνο ρόδινη δεν είναι για τον Γκαϊθκα Γκαριτάνο στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με τους ιθύνοντες της να εξετάζουν το ενδεχόμενο αντικατάστασης του.

Και σύμφωνα με τη Marca, μεταξύ των τριών επικρατέστερων στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του φιγουράρει το όνομα ενός γνώριμου όχι μόνο των φίλων του Βασκικού συλλόγου, αλλά κι εκείνων του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα: του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Ο τεχνικός από την Εξτρεμαδούρα είναι στο ...ταμείο ανεργίας, από τον περασμένο Γενάρη, που απολύθηκε από τους «μπλαουγκράνα» και τα «λιοντάρια» τον έχουν στα υπόψη τους, καθότι τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο, μετά από 6 χρόνια προσφοράς ως παίκτης κι ισάριθμα (σε δύο θητείες) ως προπονητής.

Άλλωστε μ' εκείνον στον πάγκο πανηγύρισαν τον τελευταίο τους τίτλο (2015, Σούπερ Καπ Ισπανίας) μετά από... ανομβρία 30 ετών.

Το «μυρμήγκι» έχει φανατικούς υποστηρικτές μεταξύ των διοικούντων της Αθλέτικ αλλά δεν «παίζει» μόνος του για τη δουλειά.

Κατά την πληροφόρηση του ίδιου μέσου σημειώνεται ότι ο μεγάλος πόθος είναι ο, Αργεντινός, Μαουρίσιο Ποτσετίνο και πως στη λίστα υπάρχει ακόμη το όνομα του, Ισπανού, Μαρθελίνο.