Ρόμα: Και ο Κουμπούλα θετικός στον κορονοϊό (pic)

Ένας ακόμα παίκτης της Ρόμα προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό των Ρωμαίων Μαράς Κουμπούλα.

Ρόμα: Και ο Κουμπούλα θετικός στον κορονοϊό (pic)

Εντείνονται τα προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού στη Ρόμα, καθώς ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας βλέπει να αυξάνονται τα κρούσματα στις τάξεις των «τζιαλορόσι».

Τελευταίο θύμα του ιού ήταν ο Μαράς Κουμπούλα, ο οποίος ανιχνεύτηκε θετικός στον ιό σήμερα (10/11), όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο παίκτης.

Ο 20χρονος Αλβανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον πέμπτο ποδοσφαιριστή των Ρωμαίων που προσβάλλεται από τον Covid-19 μετά τους Τζέκο, Φάσιο, Σαντόν και Πελεγκρίνι.

Ο Αλβανός σέντερ μπακ των «τζιαλορόσι» ανέβασε στο instagram τα δυσάρεστα νέα για τον ίδιο.

«Μετά τον τελευταίο γύρο εξετάσεων τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό, αν και, ευτυχώς, δεν έχω συμπτώματα και αισθάνομαι υπέροχα. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για τις ευχές τους για περαστικά και η σκέψη μου είναι στον καθέναν από αυτούς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τα ξαναλέμε στο γήπεδο!», έγραψε ο νεαρός άσος, με τον σύλλογό του να εύχεται στο twitter: «Μακάρι να σε ξαναδούμε πίσω σύντομα, Μαράς!».