Λεονάρντο: «Η Παρί μπορεί να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Μετά τις φήμες περί πώλησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους το καλοκαίρι, ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης του Πορτογάλου επιθετικού.

Λεονάρντο: «Η Παρί μπορεί να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

«Φωτιές» άναψε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί ο γαλλικός σύλλογος για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Φήμες στην Ιταλία θέλουν την Γιουβέντους να εξετάζει την πώληση του Πορτογάλου επιθετικού για δύο λόγους.

Αρχικά επειδή φιλοδοξεί να πάρει πίσω ένα μέρος από τα 100 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για να απαλλαγεί από το τεράστιο κασέ του 35χρονου διεθνούς άσου - πολύ περισσότερο μετά και τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει στον σύλλογο από την πανδημία του κορονοϊού.

«Αν ξυπνήσει το πρωί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πει: «Θέλω να αλλάξω ομάδα, που μπορώ να πάω;», υπάρχουν μόνο πέντε ή έξι σύλλογοι για να πάρει μεταγραφή. Είναι κλειστός ο κύκλος και η Παρί Σεν Ζερμέν συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν. Προετοιμάζουμε την αγορά μας και τη λίστα προτεραιοτήτων μας, κάποιες φορές μπορούν να συμβούν και εξωπραγματικά πράγματα σε ένα παζάρι, ωστόσο, τίποτα τέτοιο δεν συνέβη σε αυτό που πέρασε. Δεν υπήρξαν τρελές κινήσεις», είπε ο Λεονάρντο για την υπόθεση του Πορτογάλου επιθετικού.