Serie A: Αήττητη στο φινάλε η Μίλαν - Ίδιο σκορ (1-1) σε «Ολίμπικο» και Μπέργκαμο (highlights) !

Η Μίλαν με γκολ του Ιμπράΐμοβιτς στο φινάλε, ισοφάρισε τη Βερόνα (2-2) και παρέμεινε αήττητη. H Λάτσιο ισοφάρισε, 1-1, με τον Καϊσέδο (95'), τη Γιουβέντους που είχε προηγηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ίδιο σκορ και στο Μπέργκαμο μεταξύ Αταλάντα και Ίντερ, «διπλό» η Ρόμα (3-1) με Τζένοα, όπως κι η ισόβαθμη της Νάπολι στη Μπολόνια (0-1). To πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία στη Serie A.

Serie A: Αήττητη στο φινάλε η Μίλαν - Ίδιο σκορ (1-1) σε «Ολίμπικο» και Μπέργκαμο (highlights) !

Η Μίλαν αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Βερόνα μέσα στο Μιλάνο, επέστρεψε και έσωσε την παρτίδα με γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στο φινάλε της αναμέτρησης. Έτσι παρέμεινε αήττητο με το γκολ του Σουηδού, ο οποίος βέβαια είχε ένα χαμένο πέναλτι στο 66' για να κάνει νωρίτερα το 2-2.

Παρά τις απουσίες των Ιμόμπιλε, Λούκας Λέιβα και Θωμά Στρακόσια - που έμειναν εκτός αγώνα με τη Γιουβέντους, μετά τις υπόνοιες ότι αγωνίστηκαν κόντρα στην Τορίνο όντας θετικοί στον κορονοϊο - η Λάτσιο έμεινε όρθια κόντρα στην Γιουβέντους που προηγήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στο «Ολίμπικο» και ισοφάρισε 1-1, στο 95ο λεπτό, με γκολ του Φελίπε Καϊσέδο!

Ο Κολομβιανός επιθετικός, που νίκησε τον Μπονούτσι με γυριστό, είχε σκοράρει και στο περσινό, αντίστοιχο, ματς πρωταθλήματος διαμορφώνοντας το 3-1 υπέρ των «πρωτευουσιάνων» πάλι στο 95', ενώ έχει από την περσινή σεζόν σκοράρει 5 φορές στα ...χασομέρια των αγώνων που έπαιξε!

Χτύπησε στον αστράγαλο - κι αποχώρησε - ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Σαν να μην έφτανε η απώλεια των δύο πόντων στη Γιουβέντους ανησυχούν για τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο που αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ο Πορτογάλος είχε ανοίξει το σκορ, είχε δοκάρι (43') και μια μεγάλη, χαμένη, ευκαιρία στην κόντρα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 76'...

Έτσι η εσωστρέφεια επιστρέφει στη «γηραιά κυρία»...

Λίγο αργότερα, με το ίδιο σκορ έληξε και το ματς στο Μπέργκαμο μεταξύ Αταλάντα και Ίντερ μετά από ένα στείρο από γκολ και συγκίνησεις πρώτο μέρος.

Κι εδώ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι (Λαουτάρο Μαρτίνες), αλλά ισοφαρίστηκαν από τον, νεοεισελθόντα, Ρώσο, Μίραντσουκ, που συνδύασε το ντεμπούτο του με το παρθενικό του γκολ.

Έτσι οι «μπεργκαμάσκι» έχουν 4 πόντους στα τελευταία δύο ματς κι οι Μιλανέζοι πέντε σε τρία.

Ισόβαθμες με «διπλά» Ρόμα και Νάπολι

Την ίδια στιγμή η Ρόμα με χατ τρικ του Μχιταργιάν κέρδιζε 3-1 στην Γένοβα την Τζένοα κι ανέβηκε 3η.

Ο Αρμένιος (πρώτος σε ασίστ στο Καμπιονάτο με τέσσερις...) που είχε πετύχει το πρώτο του γκολ, στην σεζόν, μεσοβδόμαδα, στο Κλουζ, «ξεμπούκωσε», απόντος του Ντζέκο (θετικός στον κορονοϊό), υποχρεώονοτας τους «γκριφόνι» στην 4η διαδοχική ήττα.

Iσόβαθμη των «τζιαλόροσι» η Νάπολι που, αναμένοντας την έφεση για το ματς τη Γιουβέντους που δεν έγινε (γιατί δεν μπορούσε να πετάξει λόγω κορονοϊού) και κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ των «μπιανκονέρι» - νίκησε στην Μπολόνια 1-0 με γκολ του Όσιμεν.

Οι «ροσομπλού» δέχθηκαν γκολ για 40ο σερί αγώνα...

Εξάλλου το Τορίνο - Κροτόνε έμεινε στο 0-0 ελέω του δοκαριού που σταμάτησε τον Γκότζακ και του Σιρίγκου που σταμάτησε τους... υπόλοιπους.

Έτσι η «γκρανάτα» δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της κι η ουραγός (με 10 από το 87' λόγω αποβολής του Λουπέρτο) πήρε το δεύτερο πόντο της!

Τα ματς του Σαββάτου

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση Πάρμα - Φιορεντίνα.

Aποτέλεσμα φυσιολογικό, μετά από μέτριο ματς, που σηματοδοτεί την τρίτη σερί ισοπαλία των γηπεδούχων, ενώ για τους φιλοξενούμενους «βιόλα»... τρίζει η καρέκλα του τεχνικού Μπέπε Ιακίνι, αφού η ομάδα του δεν σκόραρε για δεύτερο σερί ματς.

Νωρίτερα, μετά από 4 αγωνιστικές με 2 πόντους συγκομιδής η Σπέτσια, επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας 3-0, εκτός έδρας, την Μπενεβέντο, στην αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που επέστρεψαν στα «σαλόνια» του κάλτσιο.

Έτσι όχι μόνο πέρασε στη βαθμολογία, την ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι, αλλά την υποχρέωσε στην 4η διαδοχική ήττα της. Μάλιστα έχοντας δεχθεί στα δύο τελευταία ματς συνολικά έξι γκολ...

Νωρίτερα, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα 20 λεπτών στο β' μέρος η Κάλιαρι πέτυχε τον σκοπό της υποδεχόμενη τη Σαμπντόρια, στο εναρκτήριο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ζοάο Πέδρο και Νάντεζ, οδηγώντας την ομάδα τους στο τρίποντο με 2-0, χάρη στο οποίο η Κάλιαρι «έπιασε» την αντίπαλό στην κατάταξη με 10 βαθμούς.

Την Παρασκευή

Δεν κατάφερε η Σασουόλο να περάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος έστω και με αγώνα περισσότερο από τη Μίλαν. Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Serie A έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε.

Η ομάδα του Ούντινε από την πλευρά της κατάφερε και πήρε έναν βαθμό που τον έχει μεγάλη ανάγκη, φτάνοντας τους τέσσερις στο πρωτάθλημα.

Το πρoφίλ της 7ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11

Σασουόλο – Ουντινέζε 0-0


ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11

Κάλιαρι – Σαμπντόρια 2-0
(48' Ζοάο Πέδρο, 69' Νάντεζ)

Μπενεβέντο – Σπέτσια 0-3
(29' Πομπέγκα, 65', 70' Ενζολά)

Πάρμα – Φιορεντίνα 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/11

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1
(95' Καϊσέδο - 15' Κριστιάνο Ρονάλντο)


Αταλάντα – Ίντερ 1-1
(79' Μίραντσουκ - 58' Λαουτάρο Μαρτίνες)

Τζένοα – Ρόμα 1-3

(50' Πιάτσα - 45+2', 66', 85' Μιχταργιάν)

Τορίνο – Κροτόνε 0-0

Μπολόνια – Νάπολι 0-1

(23' Όσιμεν)


Μίλαν – Βερόνα 2-2

(27' Μανιάνι αυτογκόλ, 93' Ιμπραΐμοβιτς - 6' Μπάρακ, 19' Καλάμπρια αυτογκόλ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ