Κριτική Σόλσκιερ κατά της Premier League για τον ορισμό του αγώνα με την Έβερτον!

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατηγόρησε την Premier League για τη μέρα και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την Έβερτον μετά την επικράτηση με 3-1

Κριτική Σόλσκιερ κατά της Premier League για τον ορισμό του αγώνα με την Έβερτον!

Η, Σαββατιάτικη, επικράτηση, με 3-1, επί της Έβερτον, παρότι έβγαλε μπόλικη από την πίεση από πάνω του, που υπήρχε λόγω των ηττών από Άρσεναλ (στο πρωτάθλημα) και Μπασακσεχίρ (στο Champions League), δεν ήταν αρκετή για να ηρεμήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά το τέλος του αγώνα τα έβαλε με τους ιθύνοντες της Premier League για την μέρα και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στην Αγγλία, από την Τουρκία, Πέμπτη και το ματς με τα «ζαχαρωτά» ήταν μεσημέρι Σαββάτου (ώρα Αγγλίας).

Γεγονός που έκανε έξαλλο τον Νορβηγό ο οποίος παραδέχθηκε προσπάθειες αλλαγής του καλενταριού...

«Με αυτό τον προγραμματισμό, οι παίκτες μου οδηγούνταν με βεβαιότητα στην αποτυχία. Πώς να περιμένεις από παίκτες να αποδώσουν στις 12:30 το μεσημέρι; Είναι ανέκδοτο. Φυσικά και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ημερομηνία του αγώνα. Ποιός ο λόγος να αγωνιστούμε νωρίς το Σάββατο από τη στιγμή που μπορούσαμε να παίξουμε Κυριακή, αφού ακολουθεί διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες... Πίεσα από την ομάδα μου να παλέψει για την αλλαγή στο πρόγραμμα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Μας είπαν όμως ότι «έχει επιλεχτεί το ματς για Σάββατο»...», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σόλσκιερ, για να προσθέσει:

«Υπάρχουν πάρα πολλοί σοβαροί τραυματισμοί στην Premier League τη φετινή σεζόν που μπορεί να είναι από σωματική ή πνευματική κούραση. Θέλουμε αυτό το ποδοσφαιρικό προϊόν να είναι το καλύτερο στον κόσμο. Δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά σε κάποιον παίκτη. Αυτοί είναι δύσκολοι καιροί για όλους, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, και θα πρέπει να προσέχει ο ένας τον άλλο. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και τακτοποιήστε το πρόγραμμα. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα το γεγονός πως δεν νοιαζόμαστε για αυτούς τους παίκτες. Δεν είναι ρομπότ, είναι ανθρώπινα όντα. Γυρίσαμε από την Τουρκία στις 4 το πρωί της Πέμπτης και μας ζήτησαν να παίξουμε μεσημέρι Σαββάτου".

Χτύπησαν Σο και Ράσφορντ

Σημειώνεται πως από το ματς με την Έβερτον αποκόμμισαν τραυματισμούς οι Σο και Ράσφορντ, με τον Σόλσκιερ να δηλώνει πως μέσα στην Κυριακή θα εκτιμηθεί επακριβώς η κατάσταση της υγείας τους.