Premier League: Με ανατροπή οι Γιουνάιτεντ και Τσέλσι! (highlights)

Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι επικράτησαν με ανατροπή των Έβερτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία στην Premier League.

Premier League: Με ανατροπή οι Γιουνάιτεντ και Τσέλσι! (highlights)

Τεράστιας σημασίας νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ», με 3-1, επί της Έβερτον, στο εναρκτήριο ματς του Σαββατιάτικου προγράμματος της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που προέρχονταν από ήττες με Άρσεναλ στo πρωτάθλημα (εντός έδρας) και την Μπασακσεχίρ (στην Τουρκία) στο Champions League επανήλθαν στις επιτυχίες κόντρα στα «ζαχαρωτά» που πλέον έχουν έναν πόντο σε 4 αγωνιστικές. μετά το «απόλυτο» ξεκίνημα τους!

Το αποτέλεσμα συνιστά «οξυγόνο» για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που λόγω των προαναφερθέντων αποτελεσμάτων παρουσιαζόταν «υπ' ατμόν»... Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Μπρούνο Φερνάντες που σκόραρε δις ακυρώνοντας το προβάδισμα των γηπεδούχων (19') με τον Βραζιλιάνο Μπερνάρντ.

Με κεφαλιά, απο σέντρα του Σο, ισοφάρισε ο Πορτογάλος (25') κι έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα (32') σε προσπάθεια του για... σέντρα προς τον Ράσφορντ που κατέληξε δοκάρι και μέσα! Ενδιάμεσα (28') ο Ντιν είχε δοκάρι για την ομάδα του Αντσελότι και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο νεοεισελθών Καβάνι (95').

Παρά τη νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπολείπεται τριών πόντων της αντιπάλου της...

Λίγο αργότερα, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 4-1 της Λιντς, πιο δύσκολα πάντως απ' όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Τα «παγώνια» έχουν να λένε για το απίθανο ακυρωθέν γκολ του Μπάμφορντ με το σκορ στο 1-0, όσο και για το σπάνιο αυτογκόλ του Έλντερ Κόστα για το 3-1...

Η Τσέλσι αιφνιδιάστηκε πλήρως από την παραπαίουσα φέτος Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μένοντας πίσω στο σκορ πριν ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας ακολούθησαν το παράδειγμα της Γιουνάιτεντ κι έφτασαν δικαιότατα στην τελική επικράτηση με σκορ 4-1.

Στο ακροτελεύτιο ματς της ημέρας, η Γουέστ Χαμ χρειάστηκε ένα γκολ στα... χασομέρια του αγώνα με «δράστη» τον Σόουτσεκ, προκειμένου να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της μαχητικής μεν, αδύναμης δε φέτος Φούλαμ, η οποία παρέμεινε μόλις έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού...

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σαουθάμπτον δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Νιουκάστλ της οποίας επικράτησε με 2-0 πανηγυρίζοντας την πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία ματς και βρέθηκε -έστω και με αγώνα περισσότερο- στην κορυφή

Ο Άνταμας στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ και στο 82’ ο Άμστρονγκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς η Μπράιτον με τη Μπέρνλι έμειναν στο 0-0

Το πρoφίλ της 8ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11

Μπράιτον – Μπέρνλι 0-0

Σαουθάμπτον – Νιουκάστλ 0-0
(7' Άνταμας, 82 Άρμστρονγκ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3
(19' Μπερτράντ - 25', 32' Μπρούνο Φερνάντες, 95' Καβάνι)

Κρίσταλ Πάλας – Λιντς 4-1
(12' Νταν, 22' Έζε, 42' αυτ. Έλντερ Κόστα, 70' Αγιού - 27' Μπάμφορντ)

Τσέλσι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-1
(23' Έιμπραχαμ, 34' Τσίλγουελ, 77' Τιάγκο Σίλβα, 80' Βέρνερ - 9' ΜακΓκόλντρικ)

Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 1-0
(90'+2' Σόουτσεκ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/11

14.00: Γουέστ Μπρόμιτς – Τότεναμ
16.00: Λέστερ – Γουλβς
18.30: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ
21.15: Άρσεναλ – Άστον Βίλα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ