Γκουαρντιόλα: «Φαβορί για το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

Τη Λίβερπουλ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Premier League ο Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Γκουαρντιόλα: «Φαβορί για το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

Κομβικής σημασίας αναμέτρηση αναμένεται να δώσει την Κυριακή (8/11, 18:30) η Μάντσεστερ Σίτι καθώς θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ για την Premier League.

Στόχος των «γαλάζιων» είναι η κατάκτηση της νίκης προκειμένου να μη χάσουν και άλλο έδαφος στην προσπάθεια διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Με δηλώσεις του ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, Πεπ Γκουαρντιόλα έχρισε φαβορί τους «κόκκινους».

Συγκεκριμένα είπε: «Η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά με αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Η Λέστερ έχει διατηρηθεί στο περσινό επίπεδο και ανεβαίνει. Η Άρσεναλ έκανε κινήσεις για να διεκδικήσει τον τίτλο, όπως και η Τότεναμ που τώρα ο Μουρίνιο έχει την ομάδα που θέλει.

Η Τσέλσι δείχνει πλέον σταθερότητα, δεν δέχεται γκολ και σκοράρει αρκετά. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει αυτή την στιγμή καλά αποτελέσματα, αλλά με βάση την ποιότητα που είδαμε πέρυσι μπορεί να ανέβει γρήγορα. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, τα τελευταία δέκα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά, πρέπει να είσαι τότε σε φουλ φόρμα, Εμείς θέλουμε όταν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο της χρονιάς να έχουμε ελπίδες για τον τίτλο ώστε να τον διεκδικήσουμε»