Λάτσιο: Κίνδυνος ακόμα και αποβολής από το πρωτάθλημα!

Η Λάτσιο είχε ανακοινώσει κρούσματα κορονοϊού τα οποία δεν έπαιζαν στο Champions League, αλλά στο μεσοδιάστημα ήταν αρνητικοί και έπαιζαν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία μπήκε σε υποψίες και άνοιξε φάκελο.

Λάτσιο: Κίνδυνος ακόμα και αποβολής από το πρωτάθλημα!

Έτοιμη να αντιμετωπίσει βαρύτατες ποινές, οι οποίες μπορούν να τη οδηγήσουν ακόμα και στον υποβιβασμό, είναι η Λάτσιο, αν αποδειχθούν οι υποψίες και οι φόβοι της ιταλικής Ομοσπονδίας, ότι έχει χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια της παίκτες που είχαν ή έχουν κορονοϊό και τους είχε… βγάλει αρνητικούς.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, η Ομοσπονδία της χώρας έχει ανοίξει φάκελο και ερευνά την περίπτωση, εις βάθος ελέγχοντας ακόμα και το εργαστήριο που στέλνει τα δείγματα.

Η Λάτσιο είχε ανακοινώσει αρχικά θετικούς τους Τσίρο Ιμόμπιλε, Τόμας Στρακόσια (ο γιός του Φώτη Στρακόσια που έπαιξε και στον Ολυμπιακό) και Λούκας Λέιβα και δεν έπαιξαν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στην Ευρώπη. Στα επόμενα τεστ βγήκαν αρνητικοί και αγωνίστηκαν απέναντι στην Τορίνο στο πρωτάθλημα, αλλά λίγες ημέρες αργότερα η Λάτσιο ενημέρωσε πως στα νέα τεστ που έγιναν, οι τρεις τους βρέθηκαν εκ νέου θετικοί και δεν έπαιξαν κόντρα στη Ζενίτ στην 3η αγωνιστική του Champions League. Η ιταλική Ομοσπονδία μπήκε σε υποψίες και έχει ξεκινήσει έρευνα.

Αν αποδειχθεί «ένοχη» οι ποινές αναμένονται από αφαίρεση πολλών βαθμών μέχρι και… αποβολή από το πρωτάθλημα και υποβιβασμός στην Serie B.

Η Λάτσιο ανακοίνωσε μεταξύ άλλων άλλα τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού, χωρίς να τα κατονομάσει ενώ την ίδια ώρα, παραμένουν θετικοί οι Λατσάρι και Άντερσον!