Σε διαθεσιμότητα από την UEFA ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καραμπάχ. Ευχήθηκε θάνατο στους Αρμένιους

Η UEFA έθεσε σε διαθεσιμότητα τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Καραμπάχ για την, έμπλεη μίσους, ανάρτηση του, όπου ευχόταν θάνατο όλων των Αρμενίων...

Σε διαθεσιμότητα από την UEFA ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καραμπάχ. Ευχήθηκε θάνατο στους Αρμένιους

Μηδενική ανοχή επέδειξε η UEFA προς τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Καραμπάχ ο οποίος, έμπλεος μισαλλοδοξίας, ευχήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον θάνατο των όλων Αρμενίων μεταφέροντας τον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ στο ποδόσφαιρο...

Έτσι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου προχώρησε σ' αναστολή των καθηκόντων του Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε ανάρτησή του, την οποία λίγο αργότερα διέγραψε:

«Θάνατος σε όλους τους Αρμένιους, γυναίκες, παιδιά και γέρους, χωρίς διακρίσεις. Αν δεν τους σκοτώσουμε, κρατήστε εμάς και τα παιδιά μας ασφαλή».

Η δήλωση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Αρμενίας, η οποία ζήτησε από την ύπατη ποδοσφαιρική αρχή της γηραίας ηπείρου να πάρει άμεσα θέση, αποβάλλοντας την ομάδα του από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με ανακοίνωσή της η UEFA έκανε γνωστό ότι θέτει τον Ιμπραχίμοφ εκτός ποδοσφαίρου, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα της Πειθαρχικής Επιτροπής της:

«Ο Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ απαγορεύεται προσωρινά να ασκήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο έως ότου ο Οργανισμός Ελέγχου και Δεοντολογίας της UEFA αποφασίσει σχετικά με τα στοιχεία της υπόθεσης».