Οι 23 από τους 25 παίκτες της Ουίπεστ θετικοί στον κορονοϊό!

Η Ουίπεστ ανακοίνωσε ότι οι 23 από τους 25 παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και πολλοί της ομάδας Νέων διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά το ντέρμπι με την Φερεντσβάρος

Οι 23 από τους 25 παίκτες της Ουίπεστ θετικοί στον κορονοϊό!

Στα κόκκινα της ...καραντίνας η Ουίπεστ!

Η ουγγρική ομάδα ανακοίνωσε ότι οι 23 από τους 25 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, καθώς και αρκετοί παίκτες της ομάδας νέων διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο ιστορικός σύλλογος της Βουδαπέστης ξεκίνησε να αντιμετωπίζει προβλήματα την περασμένη εβδομάδα, μετά το κλασικό ντέρμπι της 24ης Οκτωβρίου με τη Φερεντσβάρος (όπου ηττήθηκε με 2-0), και είχε μόλις επτά παίκτες της πρώτης ομάδας διαθέσιμους στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την ΜΤΚ, όπου συμπλήρωσε ενδεκάδα με νεαρούς. Όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό γνώρισε βαριά ήττα με 4-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ουγγρική λίγκα δεν προβλέπει αναβολή αγώνων σε περίπτωση έξαρσης κρουσμάτων σε μία ομάδα, οπότε η Ουίπεστ απειλείτο με μηδενισμό αν δεν κατέβαινε να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της.

Τρέμουν στη Γιουβέντους...

Το γεγονός ότι η Ουίπεστ αντιμετώπισε προ δεκαημέρου τη Φερεντσβάρος έχει προκαλέσει ανηυσυχία και στην Ιταλία, καθώς οι πρωταθλητές Ουγγαρίας αναμετρώνται απόψε με τη Γιουβέντους, για την 3η αγωνιστική του Champions League.