Serie A: «Τριάρα» η Βερόνα με Μπενεβέντο (highlights)

Με εντός έδρας νίκη της Βερόνα επί της Μπενεβέντο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική στην Ιταλία. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Serie A.

Serie A: «Τριάρα» η Βερόνα με Μπενεβέντο (highlights)

Την έδρα της εκμεταλλεύθηκε η Βερόνα στον δευτεριάτικο (2/11) αγώνα με αντίπαλο τη Μπενεβέντο για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Παρότι ισοφαρίστηκαν στις αρχές του β' μέρους από τους νεοφώτιστους, οι «τζιαλομπλού» χτύπησαν άλλες δύο φορές στη συνέχεια, για να φτάσουν στην τελική επικράτηση με 3-1.

Την Κυριακή

Η εκπληκτική Σασουόλο συνέχισε την πολύ καλή της πορεία στη Serie A επικρατώντας εκτός έδρας της Νάπολι με 2-0. Με το ίδιο σκορ νίκησε η Ρόμα τη Φιορεντίνα που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μαρτίνες στο 88’. Στο ντέρμπι της Γένοβας, Σαμπντόρια και Τζένοα μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (1-1).

Χιτσκοκικό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση της Τορίνο με τη Λάτσιο. Αν και οι «λατσιάλι» βρέθηκαν να χάνουν 3-2 από την αντίπαλό τους, κατάφεραν τελικά με μία μυθική ανατροπή να πάρουν το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 3-4, πετυχαίνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 3-2 στο 87’ με το τέρμα που σημείωσε ο Λούκιτς, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν αρκετό για να τους χαρίσει και τη νίκη. Στο 95’ η ομάδα της Ρώμης κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Ιμόμπιλε για το 3-3 και στο 98’ ο Καϊσέδο πέτυχε το 3-4 φέρνοντας «τούμπα» το ματς.

Την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους επέστρεφε στις επιτυχίες, τόσο μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Βερόνα την περασμένη αγωνιστική στο Καμπιονάτο όσο και την ήττα μεσοβδόμαδα στο Champions League από την Μπαρτσελόνα. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στη δράση έχοντας ξεπεράσει τον κορονοϊό και μάλιστα να σκοράρει δις, οι πρωταθλητές «πάτησαν» 4-1 εκτός έδρας τη Σπέτσια.

Ένα μαγικό γκολ του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς γλίτωσε τη Μίλαν από τη δεύτερη βαθμολογική της απώλεια δίνοντας της τη νίκη, στο Ούντινε, επί της τοπικής Ουντινέζε, με 2-1, στο εναρκτήριο ματς του Κυριακάτικου προγράμματος της 6ης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα του Πιόλι καθοδηγούμενη από τον Σουηδό που δημιούργησε και το γκολ του 0-1, παρότι ισοφαρίστηκε. Βρήκε τη λύση στο 83' με τον πανήψυλο επιθετικό να δηλώνει παρών με μια κίνηση σήμα κατατεθέν: «Ίμπρα»... κατάμπρα!

Έτσι οι «ροσονέρι» με την 5η τους νίκη σε 6 αγωνιστικές έφτασαν τους 16 πόντους και θα είναι επικεφαλής της βαθμολογίας για μια ακόμη αγωνιστική. Όσο για την Ουντινέζε συμπλήρωσε δύο ήττες κι είναι τρίτη από το τέλος. Τα ματς του Σαββάτου

Μια κεφαλιά του Ιβάν Πέρισιτς στο 92ο λεπτό γλίτωσε την Ίντερ από τα χειρότερα (ήττα), κόντρα στην Πάρμα, εντός έδρας ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 του «Τζιουζέπε Μεάτσα».

Ωστόσο το τέρμα του, διεθνούς, Κροάτη εξτρέμ δεν... μακιγιάρισε τα προβλήματα των «νερατζούρι» (χωρίς Λουκάκου), που, πριν πάνε στη Μαδρίτη, να παίξουν με τη Ρεάλ, έχουν στους τελευταίους 4 αγώνες, όλων των διοργανώσεων. Μόνο μία επιτυχία.

Αντίθετα για τους «ντουκάλι», που προηγήθηκαν, 2-0, με... γκολάρες του Ζερβινιό (αλλά κινδύνεψαν αντί για τη 2η νίκη τους να δεχθούν και 3ο γκολ από τον Βιδάλ...), ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία με το συγκεκριμένο σκορ.

Εν τω μεταξύ η Μπολόνια επικράτησε με (ανατροπή) 3-2 της Κάλιαρι (που προηγήθηκε δις και προερχόταν από δύο επιτυχίες) επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από 3 σερί ήττες.

Νωρίτερα, το εκρηκτικό ξεκίνημά της στον εκτός έδρας αγώνα με την Κροτόνε ήταν αρκετό για την Αταλάντα, προκειμένου να πάρει το διπλό στον πρώτο χρονικά αγώνα της 6ης αγωνιστικής που ξεκίνησε το Σάββατο στη Serie A.

Απόλυτος πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους «νερατζούρι» του Μπέργκαμο ήταν ο Λουίς Μουριέλ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του σε διάστημα 12 λεπτών στο α' μέρος «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το τρίποντο με 1-2.

Tο προφίλ της 6ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10

Κροτόνε – Αταλάντα 1-2
(41' Σίμι - 26', 38' Λουίζ Μουριέλ)

Ίντερ – Πάρμα 2-2
(64' Μπρόζοβιτς - 92' Πέρισιτς - 46', 62' Ζερβινιό)

Μπολόνια – Κάλιαρι 3-2
(45', 56' Μπάροου, 52' Σοριάνο - 15' Ζοάο Πέδρο, 47' Χ. Σιμεόνε)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11

Ουντινέζε – Μίλαν 1-2
(48' πεν. Ντε Πάουλ - 18' Κέσιε, 83' Ιμπραϊμοβιτς)

Σπέτσια – Γιουβέντους 1-4
(32' Πομπεγκά - 14' Μοράτα, 59' και 76' πέν. Κρ. Ρονάλντο, 67' Ραμπιό)

Τορίνο – Λάτσιο 3-4
(19' Μπρέμερ, 25' πέν. Μπελότι, 87' Λούκιτς - 15' Περέιρα, 48' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 95' πέν. Ιμόμπιλε, 98' Καϊσέδο)

Ρόμα - Φιορεντίνα 2-0
(12’ Σπινατσόλα, 70’ Ροντρίγκεζ)

Νάπολι - Σασουόλο 0-2
(59’ Λοκατέλι πεν., Λόπες 90’+)

Σαμπντόρια – Τζένοα 1-1
(23΄Γιάνκτο - 28΄Σκαμάκα)

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/11

Βερόνα – Μπενεβέντο 3-1
(17', 63' Μπάρακ, 77' Λάζοβιτς - 56' Λαπαντούλα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ