Αποκάλυψη Mundo Deportivo: Η μέρα που ο Σετιέν έδειξε στον Μέσι την πόρτα!

Η ισπανική «Mundo Deportivo» αποκάλυψε έναν καυγά του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, με τον Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα».

Αποκάλυψη Mundo Deportivo: Η μέρα που ο Σετιέν έδειξε στον Μέσι την πόρτα!

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα στο φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» να αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της έναν καυγά του πρώην προπονητή των «μπλαουγκράνα», Κίκε Σετιέν, με τον αρχηγό Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αμφισβητήσει τις τακτικές του 62χρονου και μετά από το ισόπαλο 2-2 στο «Μπαλαΐδος» με αντίπαλο την Θέλτα για την La Liga, που ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο στη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του τίτλου, άναψαν τα… αίματα στα αποδυτήρια των Καταλανών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά την διάρκεια του καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον Σετιέν και τον Μέσι ο 62χρονος τεχνικός τόνισε σε έντονο ύφος στον Αργεντινό: «Αν δε σου αρέσει, εκεί είναι η πόρτα».

Εκ του αποτελέσματος, η «θητεία» του Κίκε Σετιέν στον σύλλογο της Βαρκελώνης κράτησε μόλις 8 μήνες και μετά την βαριά ήττα με 8-2 από την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League ο προπονητής απολύθηκε και τον διαδέχτηκε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Σετιέν είχε αναφερθεί στον Μέσι σε συνέντευξή του και σημείωσε πως ο Αργεντινός είναι «δύσκολος για να τον διαχειριστείς».