«Καρέ» η Αϊντχόφεν πριν τον ΠΑΟΚ, 4-0 την Ντε Χάαγκ (highlights)

Η Αϊντχόφεν επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Eredivisie και διέλυσε 4-0 εντός έδρας την Ντε Χάαγκ, πριν τον αγώνα της Πέμπτης (5/11) με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

«Καρέ» η Αϊντχόφεν πριν τον ΠΑΟΚ, 4-0 την Ντε Χάαγκ (highlights)

Με την ψυχολογία στα ύψη θα έρθει στη χώρα μας η Αϊντχόφεν για τον αγώνα της Πέμπτης (5/11) κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η ολλανδική ομάδα επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών στην Eredivisie και μετά την ήττα της από τη Φίτεσε την περασμένη εβδομάδα, νίκησε σήμερα (1/11) με το ευρύ 4-0 την Ντε Χάαγκ στο «Φίλιπς Στάντιον» για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ επέβαλε από το ξεκίνημα τον ρυθμό της στον αγώνα και μόλις στο 16’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ζάχαβι. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί...

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης (51’) διπλασίασε τα τέρματά της με τον Νόνι Μαντουεκέ από ασίστ του Ζάχαβι και στο 84’ έφτασε στο 3-0 με τον Τομάς. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 92’ ο Μαντουεκέ, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Με το τρίποντο αυτό η Αϊντχόφεν έφτασε αισίως 16 πόντους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μείωσε στο -2 την διαφορά της από Άγιαξ και Φίτεσε που ισοβαθμούν στην κορυφή.

Η Αϊντχόφεν αγωνίστηκε με τους Μβόγκο, Μποσκάλι, Τέζε, Τομάς (86’ Λ. Φελίπε), Μάουρο Ζούνιορ (74’ Λεντέσμα), Σανγκαρέ, Φέιν, Ιχατάρεν (46’ Μαξ), Γκέτσε (88’ Σαϊμπαρί), Ζάχαβι, Μάλεν (46’ Μαντουεκέ).