Bundesliga: Επιβλητική Μπάγερ στο Φράιμπουργκ (highlights)

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο Φράιμπουργκ η Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Bundesliga: Επιβλητική Μπάγερ στο Φράιμπουργκ (highlights)

Mε πρωταγωνιστή για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Λούκας Αλάριο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε νικηφόρα με πειστικό τρόπο από την έδρα της Φράιμπουργκ στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής για την 6η αγωνιστική της Bundesliga.

O Αργεντινός στράικερ σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ των «ασπιρίνων», που έφτασαν στη νίκη με σκορ 2-4 παρότι είχαν μείνει πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Χούλερ. Με αυτό το τρίποντο η Μπάγερ ανέβηκε εκ νέου στην 4η θέση, έναν πόντο πίσω από τη Λειψία και τρεις από Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Η αγωνιστική δράση της Κυριακής ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Χέρτα Βερολίνου απέναντι στη Βόλφσμπουργκ (19:00).

Το Σάββατο

Οι έδρες της Κολωνίας και της Αρμίνια Μπίλεφελντ δεν αποδείχθηκαν αρκετές δυνατές για τις Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίες επικράτησαν 1-2 και 0-2 αντίστοιχα το Σάββατο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τόσο οι Βαυαροί όσο και οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν 0-2, με την Μπάγερν να δέχεται γκολ προς το φινάλε του ματς και να... αγχώνεται σχετικά, κρατώντας ωστόσο το τρίποντο. Για την Ντόρτμουντ και τα δύο γκολ σημείωσε ο Ματς Χούμελς.

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου, Άιντραχτ και Βέρντερ έμειναν στο 1-1, ενώ η Άουγκσμπουργκ... φιλοδώρησε τη Μάιντς με την έκτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια (3-1), ούσα η μοναδική ομάδα της Bundesliga χωρίς ούτε πόντο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Γκλάντμπαχ πήρε το ντέρμπι με τη Λειψία έστω και οριακά με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χάνες Βολφ ένα τέταρτο μετά την έναρξη του β' μέρους.

Την Παρασκευή

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι Σάλκε και Στουτγκάρδη στη μεταξύ τους αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής το βράδυ της Παρασκευής στην Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο α' μέρος, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση λίγο μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου, με το διαμορφωμένο από το 56ο λεπτό 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε και τη Σάλκε να παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα...

Το πρoφίλ της 6ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10

Σάλκε – Στουτγκάρδη 1-1
(30’ Τιό – 56’ πέν. Γκονζάλες)

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10

Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 1-2
(82' Ντρέξλερ - 13' πέν. Μίλερ, 45' Γκνάμπρι)

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2
(53', 71' Χούμελς)

Άουγκσμπουργκ – Μάιντς 3-1
(40' Βάργκας, 80', 90' Χαν - 64' Ονισίβο)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 1-1
(65' Αντρέ Σίλβα - 51' Σάρτζεντ)

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ – Λειψία 1-0
(60' Βολφ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11

Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-4
(3' Χούλερ, 72' Πέτερσεν - 29', 42' Αλάριο, 64' Αμίρι, 77' Tα)

19:00: Χέρτα Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/11
21:30: Χόφενχαϊμ – Ουνιόν Βερολίνου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ