Premier League: Η Λέστερ «πότισε φαρμάκι» (4-1) τη Λιντς (highlights)

Η Λέστερ, φαρμάκι στις αντεπιθέσεις, νίκησε 4-1 εκτός έδρας τη Λιντς στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής. Οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στην Premier League.

Premier League: Η Λέστερ «πότισε φαρμάκι» (4-1) τη Λιντς (highlights)

Με γκολ των Μπαρνς, Τίλεμανς (2), Βάρντι η Λέστερ, μετά από την Αθήνα, πέρασε νικηφόρα (4-1) και από το Λιντς. Για άλλη μια φορά ήταν... κυνική και τιμώρησε τις ολιγωρίες των γηπεδούχων που αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις.

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Κούπερ, Έιλινγκ, Ντάλας (81’ Αλιόσκι), Κοχ, Χάρισον, Κλιχ, Κόστα, Σάκλετον (46’ Πόβεδα Οκάμπο), Ερνάντεθ (67’ Ρόμπερτς), Μπάμφορντ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Φοφανά, Φουχς, Τόμας, Τζάστιν, Μεντί, Ολμπράιτον, Πράε (63’ Μάντισον), Τίλεμανς, Μπαρνς (71’ Ουντέρ), Βάρντι (85’ Μόργκαν)

Την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της στην Premier League πανηγύρισε η Φούλαμ, που επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Μπρομ.

Οι γηπεδούχοι στο 26’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ριντ με 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα (30΄) , διπλασίασαν τα τέρματά τους με υπέροχο γκολ του Άινα.

Τα ματς της Κυριακής

Aυτη ήταν η πρώτη νίκη στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων» για την Άρσεναλ μετά το 2006! Η λονδρέζικη ομάδα ήταν καλύτερη και έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει νωρίτερα το σκορ.

Η μεγαλύτερη καταγράφηκε στο 39ο λεπτό όταν ο Γουίλιαν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Γιουνάιτεντ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ομπαμεγιάνγκ με πέναλτι στο 68ο λεπτό.

Το πέναλτι καταλόγισε ο διαιτητής Ντιν σε μαρκάρισμα του Πογκμπά επί του Μπεγερίν. Η Μάντσεστερ πίεσε στη συνέχεια και είχε με τη σειρά της δοκάρι στο 85' μετά από σουτ του Φαν ντε Μπικ και κόντρα στον Ελνένι.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σο, Γουάν Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Λίντελεφ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φρεντ (62’ Μάτιτς), Φερνάντες (75’ Φαν ντε Μπέεκ), Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (75’ Καβάνι)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Χόλντινγκ, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Μπεγερίν, Παρτέι, Σακά, Ελνενί, Ομπαμεγιάνγκ (88’ Μουστάφι), Γουίλιαν (86’ Μέιτλαντ Νάιλς), Λακαζέτ (76’ Ενκετιά).

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, που αγωνίζεται δανεικός από τη Ρεάλ, σημείωσε το νικητήριο γκολ της Τότεναμ (2-1) επί της Μπράιτον. Mε τη νίκη αυτή η λονδρέζικη ομάδα σκαρφάλωσε στη 2η θέση!

Η Σαουθάμπτον νίκησε 4-3, εκτός έδρας την Άστον Βίλα. Αποτέλεσμα που έφερε τους αήττητους 5 αγωνιστικές (4ν. - 1 ισοπ.) «Αγίους» στο -3 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Αντίθετα η ομάδα του Μπέρμιγχαμ, που ως το 93' έχανε 4-1, γνώρισε δεύτερη σερί ήττα κι είδε την αντίπαλο της να την προσπερνά βαθμολογικά.

Λίγο αργότερα, η Νιουκάστλ σταμάτησε τη... φρενήρη πορεία της Έβερτον με σκορ 2-1. Πρωταγωνιστής των «αγίων» ήταν ο Κάλουμ Γουίλσον που πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών, ενώ τα «ζαχαρωτά» απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Κάλβερτ-Λιούιν.

Τα ματς του Σαββάτου

Η Λίβερπουλ... τα χρειάστηκε με την Γουέστ Χαμ αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-1.

Τα «σφυριά» αποδείχθηκαν πολύ «σκληρό καρύδι» για τους γηπεδούχους. Προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Φορνάλς και παρότι ισοφαρίστηκαν πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στη συνέχεια «κοίταξαν στα μάτια» την αντίπαλό τους και «λύγισαν» στο φινάλε.

Με το «τρίποντο» αυτό η Λίβερπουλ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, αλλά η Έβερτον θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να «πιάσει» τους «ρεντς» αρκεί να φύγει νικήτρια από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Xωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε εκτός έδρας 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πλησίασε στην κορυφή της Premier League.

Εντυπωσιακή ήταν η Τσέλσι στην έδρα της Μπέρνλι, καθώς έφυγε με 0-3 από το «Τερφ Μουρ» βάζοντας ένα ακόμα τρίποντο στο... σακούλι της.

Τη Παρασκευή

O Ντανιέλ Ποντένσε ήταν πρωταγωνιστής στην εντός έδρας νίκη της Γουλβς επί της Κρίσταλ Πάλας για την αγωνιστική της Premier League το βράδυ της Παρασκευής (30/10).

Ο βραχύσωμος πρώην άσος του Ολυμπιακού πέτυχε το δεύτερο τέρμα των «λύκων» στα μέσα του α' μέρους, «κλειδώνοντας» έτσι τους τρεις βαθμούς στο «Μολινό» για την ομάδα του με σκορ 2-0!

Το προφίλ της 7ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας 2-0
(18’ Νούρι, 27’ Ποντένσε)

Δείτε ΕΔΩ το 1-0 της Γουλβς με τον Νούρι

Δείτε ΕΔΩ το 2-0 της Γουλβς με τον Ποντένσε

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1
(28΄Γουόκερ)


Μπέρνλι – Τσέλσι 0-3
(26' Ζίγιεκ, 63' Ζούμα, 70' Βέρνερ)

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 2-1
(42΄πεν. Σαλάχ, 85΄ Ζότα - 10΄ Φορνάλς)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον 3-4
(62' Μινγκς, 90'+3' Γουότκινς, 90'+7' Γκρίλις - 20' Βέστεργκααρντ, 33', 45' Γουόρντ-Πρόουζ, 58' Ίνγκς)

Νιουκάστλ – Έβερτον 2-1
(56' πέν., 84' Γουίλσον - 90'+ Κάλβερτ-Λιούιν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1

(68΄πεν Ομπαμεγιάνγκ)


Τότεναμ – Μπράιτον 2-1

(13΄πεν Κέιν, 73΄Μπέιλ - 56΄Λάμπτεϊ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/11

Φούλαμ – Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον 2-0

(26' Ριντ- 30' Άινα)

Λιντς – Λέστερ 1-4

(48΄Nτάλας - 2΄Μπαρνς, 21', 90΄πεν Τίλεμανς, 76' Βάρντι )

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ