Για τρεις βδομάδες έχασε η Λίβερπουλ τον Φαμπίνιο

Η Λίβερπουλ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φαμπίνιο για τις προσεχείς 20 μέρες λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την Μίντιλαντ για το Champions League

Για τρεις βδομάδες έχασε η Λίβερπουλ τον Φαμπίνιο

Tυχερός, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε ο Φαμπίνιο, που ναι μεν τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά όπως έγινε γνωστό θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες κι όχι για περισσότερο, όπως αρχικά υπήρχαν φόβοι, στο ιατρικό και το τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος χαφ, που στον αγώνα της περασμένης Τρίτης, για το Champions League, κόντρα στην Μίντιλαντ, έπαιξε κεντρικός αμυντικός, ελλείψει του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, έβγαλε πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά οι αρχικές εκτιμήσεις για θλάση πρώτου βαθμού που υπήρχαν ευτυχώς δεν επιβεβαίωθηκαν.

Αν ίσχυε αυτό, θα έμενε εκτός δράσης για τρεις μήνες, αλλά τελικά ο Νοτιαμερικάνος θα απουσιάσει για 20 ημέρες. Πρόβλημα μεν, για τον Γιούργκεν Κλοπ. αλλά όχι του. αρχικά, εκτιμώμενου μεγέθους.

Μετά την αποσαφήνιση της κατάστασης του κι εφόσον η αποθεραπεία του εξελιχθεί ομαλά ο Φαμπίνιο χάνει τα ματς πρωταθλήματος με τις Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για το Champions League.

Επίσης θ' απουσιάσει τα ματς της Εθνικής Βραζιλίας, με Βενεζουέλα και Ουρουγουάη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.